RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Nemanja Vidic i Cristiano Ronaldos fotspor?

Nemanja Vidic skal være klar til å følge i Cristiano Ronaldos fotspor. Daily Mail hevder at Manchester United-spilleren er på vei til Real Madrid. Tidligere skal både AC Milan og Barcelona ha meldt sin interesse for serberen.

Real-legenden Raul, på sin side, kan være på vei til et annet kontinent. Ifølge The Independent kan Raul ende opp i Erik Solérs New York Red Bulls etter sesongen.

Daily Mail mener å vite at Chelseas Alex er på vei til Bayern München.

Derby-spissen Rob Hulse kan forlate klubben til fordel for Coventry. Sistnevnte klubb skal være klar til å legge inn et bud på ham til sommeren, etter at et forsøk på å hente ham på lån ut sesongen ikke lykkes. (Daily Mail)

Farvel, Arsenal? Det kan bli en realitet for Mikael Silvestre. Franskmannen var ikke spesielt begeistret over å være utelatt av Gunners-troppen mot Liverpool sist onsdag, og ønsker seg bort fra klubben til sommeren, hevder Daily Mirror.

Marouane Chamakh vil derimot bli å finne i Gunners' stall til sommeren. Franskmannen, som spiller for Bordeaux, har vært ønsket av både Liverpool og Arsenal, men nå mener The Sun å vite at Chamakh har blitt enig med Arsenal om en fireårig avtale.

Patrick Vieira høster skryt fra Kolo Toure. Toure tror nemlig Vieiras vinnermentalitet kan sikre Manchester City suksess i FA-cupen. City er ikke eneste lag med ambisjoner der. Tottenhams mål om å bli topp fire i Premier League vil ikke påvirke klubbens FA Cup-ambisjoner. Det sier manager Harry Redknapp.(The Guardian)

Carlo Ancelotti er ute med pekefingeren og advarer stjernene sine om at han ikke vil nøle med å ta grep dersom laget viser formsvikt. (Daily Express)

Én mann ber om at Wayne Rooney hviles fremover. Og nei, det er ingen av rivalene i gullkampen. Derimot er det landslagssjef Fabio Capello som har kommet med innstendig bønn til Sir Alex Ferguson, ifølge Daily Mail. Capello ønsker seg naturlig nok en Rooney i toppform til VM i sommer.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere