RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Wayne Bridge vil gjerne juble sammen med John Terry på det engelske landslaget, skal vi tro ryktene.

Daily Mail skriver at Manchester Citys utlånte brasilianer Robinho nå er klar til å forlate City på permanent basis. Spissen har gjennomført en real ryddesjau og ser etter alle solemerker ut til å være ferdig med livet i England. Robinho som for tiden spiller for Santos i hjemlandet, har bedt representantene sine om å finne en ny klubb til seg denne sommeren.

Manchester City har lagt ut agn etter flere av Premier Leagues beste spillere. Blant annet skal Liverpools argentinske midtbaneterrier Javier Mascherano være på ønskelisten. Men argentineren nekter for at en slik overgang kommer til å skje, til tross for Manchester Citys enorme pengebinge. - Man kan ikke kjøpe historikk, sier Mascherano, et klart stikk til de blå fra Manchester, som ikke akkurat har det fulleste premieskapet i England.

Men City har da andre spillere å gå etter, om ikke Mascherano er interessert. Barcelonas Yaya Toure skal være en interessant mann, og med tanke på at bror Kolo allerede er i City skulle det neppe være uaktuelt for den høyreiste midtbanespilleren. Barcelona på sin side ser ikke lyst på akkurat det, ettersom de ønsker å bruke Toure som lokkemiddel for å hente Arsenal-kaptein Cesc Fabregas til sommeren, skal vi tro Daily Mail.

Men City stopper ikke der. For Roberto Mancini skal også være interessert i å sikre seg Evertons sør-afrikanske midtbanespiller, Stephen Pienaar. Men Mancini kan vente seg konkurranse fra både Liverpool og Bayern München. Samtidig har ikke Everton gitt opp å få Pienaar til å signere en ny kontrakt med klubben.

Forholdet mellom Manchester Uniteds brennhete spiss, Wayne Rooney, og Everton-sjef David Moyes har ikke akkurat vært hjertelig de siste årene. Moyes var den som ga Rooney tillit i Everton, men da unge Rooney gikk til United var Moyes lite fornøyd. Rooney på sin side svarte med å sverte Moyes i sin biografi, men nå skal toppscoreren i Premier League ha beklaget innholdet i boken. – Wayne ringte meg for et år siden, og beklaget innholdet i boken. Han sa at det han hadde skrevet i boken ikke var riktig, og at han hadde gjort en feil, sier Moyes ifølge The Guardian. Det ser unektelig ut til at Wayne Rooneys modningsprosess har nådd nye høyder.

John Terry ble fratatt kapteinsbåndet for England etter at hans affære til Vanessa Perroncel ble avslørt. Perroncel var eks-kjæresten til Wayne Bridge. Bridge og Terry var som kjent lagkamerater i Chelsea, og også på landslaget, og dermed fikk saken uante dimensjoner for Terry. Bridge, som nå spiller i Manchester City, skal ha gjort det klart for Fabio Capello at han har ingen problemer med å måtte spille på samme lag som Terry. Bridge, som i motsetning til Terry ikke er selvskreven i det engelske laget, håper nå å bli tatt ut til Englands treningskamp mot Egypt i mars, skriver The Sun.

Roberto Mancini nekter for at han og Craig Bellamy skal ha noe uoppgjort, etter at rapporter om krangling på trening kom ut . Mancini sier at partene har gjort opp. Det er ikke første gang det går rykter om dårlig stemning mellom den walisiske spissen og City-manageren.

Birmingham-manager Alex McLeish ønsker å ha siste ord i alle overgangssaker, før han eventuelt skriver under på en ny kontrakt. Kjøpet av argentinske Mauro Boselli skal ha vært presset fram av eierne, og det er en slik situasjon skotten ikke ønsker å havne i igjen.

Portsmouth skifter eiere oftere enn det Norge tar gull i OL i Vancouver. Ok, kanskje er det ikke så ille, men om det stemmer at et investeringsselskap i Hong Kong har planer om å kjøpe ut den nåværende eieren Balram Chainrai, så blir det den femte eieren klubben har hatt denne sesongen, skriver The Guardian. Det er ofte nok, mener nok Portsmouth-fansen kan vi tenke oss.

Fulham-spiss Bobby Zamora har aldri vært i en engelsk landslagstropp. Men på søndag sitter England-sjef Fabio Capello på tribunen når Fulham tar imot Birmingham på Craven Cottage. Zamora har scoret 14 mål denne sesongen, og flere mål på søndag kan sørge for at 29-åringen blir tatt ut til Englands oppgjør mot Egypt tredje mars.

Shakhtar Donetsk tapte mot Fulham i Europa League på torsdag. Men i forkant av oppgjøret ble spillerne på det ukrainske laget nektet adgang til kjøpesenteret Harrods. Det spesielle med situasjonen er at Fulham-eier Mohamed Al Fayed også eier Harrods. Nå beklager milliardæren til Shakhtar.

Kilder: BBC m.fl.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere