RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis (AFP)
Sist oppdatert:
Everton vil kjøpe Liverpool-spiller, og det ligger an til stor aktivitet hos Manchester-klubbene.

David Silva har funnet formen i Manchester City. Likevel ryktes det at spanjolen lider av hjemlengsel, og Atlético Madrid står klare til å hente hjem Silva til sommeren.

Manchester City forbereder seg også på at det vil komme bud fra storklubbene Barcelona og Inter Milan på stjernespissen Carlos Tevez.

Manchester United ønsker å sikre seg Evertons stortalent Jack Rodwell. 19-åringen er svært ettertraktet, og United skal stå klare til å by 15 millioner pund for midtbanespilleren.

Serielederen er også interessert i Toulouse sin defensive midtbanespiller Moussa Sissoko, og forberedere et bud på 16 millioner pund.

Vi kan også ta med at ifølge Daily Mail kommer Manchester United til å offentliggjøre at Patrice Evra har skrevet under på en ny treårskontrakt.

I Brasil fostrer de talenter på løpende bånd, og nå har de begynt å ta seg godt betalt også. Sau Paulo har satt en prislapp på utrolige 80 millioner pund for deres playmakertalent Lucas (18). Prisen skal skremme vekk interessen fra både Manchester United og Real Madrid, som jo ikke er ukjente med 80-millionersavtaler.

I Liverpool kan temperaturen bli høy dersom det er hold i ryktene om at Everton vil kjøpe Liverpools angrepstalent Nathan Eccleston. Spissen er for øyeblikket utlånt til Charlton, men de blå ønsker å sikre seg spilleren til sommeren.

Liverpool på sin siden skal jakte på Barcelonas Ibrahim Affellay. Det sies at nederlenderen er frustrert over mangel på førstelagsfotball, og Liverpool skal være villige til by ni millioner pund for midtbanespilleren.

Newcastle har fortalt AC Milan at de må punge ut med 12 millioner pund dersom de ønsker å sikre seg den ettertraktede venstrebacken Jose Enrique.

I tillegg meldes det at Newcastle ønsker å bruke noen av pengene de fikk fra salget av Andy Carroll på Sevillas argentinske midtbanespiller Diego Perotti.

Aston Villa ønsker seg Basels ving Xherdan Shaqiri, men vil få hard konkurranse fra flere klubber rundt omkring i Europa.

Roque Santa Cruz kan bli nødt til å vende tilbake til Manchester City ettersom Blackburn sliter med å bli enige med de lyseblå om en sum som vil gjøre låneavtalen permanent.

Arsenal har planer om å raide Ajax i sommer, og det er keeper Maarten Stekelenburg og forsvareren Jan Vertonghen som står på ønskelisten.

Til slutt kan vi melde at Chelsea visstnok følger Galatasarays Arda Turan med stor interesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere