RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix
Chelsea ønsker seg Barcelona-trener Pep Guardiola som ny trener, og Hernandez kan forlate United.

Fotballverden er i dag rettet mot Wembley og Champions League-finalen mellom Manchester United og Barcelona. De engelske avisene har derfor ikke like mange rykter på lager, men de har klart å diske opp noen, som vi naturligvis vil dele med dere.

Vi starter med et managerrykte som tilfeldigvis dukket opp samme dag som mesterligafinalen. Chelsea vil at Barcelonas suksessrike trener Josep Guardiola skal ta over managerstillingen på Stamford Bridge. Det har folkene i The Sun regnet ut etter at Guardiola ikke ville bekrefte at han fortsetter som trener for Barcelona.

Men Guus Hiddink har innrømmet at han vil vurdere en retur til Chelsea, og det er hakket mer realistisk at nederlenderen vil ta over de blåkledde.

Chelsea er også interessert i spillere, og skal ha på nytt ha forsøkt seg på det brasilianske stortalentet Neymar. De blå skal nå ha kommet med et bud på 23 millioner pund.

Javier Hernandez har vært en stor suksess i Manchester United, og har blitt sammenlignet med Ole Gunnar Solskjær. Ting kan dog tyde på at meksikaneren ikke er like lojal som Solskjær. Ifølge Chicharitos agent vil nemlig spissen vurdere en overgang til Real Madrid hvis et bud skulle komme fra Spania.

Solskjær har forøvrig forklart hvordan Manchester United skal vinne mesterligafinalen. Les mer om det her!

Newcastle forsøker å holde på venstreback Jose Enrique og vil tilby spanjolen en lukrativ kontrakt for at han skal bli i klubben.

Arsène Wenger ønsker seg Lille sin angriper Gervinho (24), men kan få konkurranse fra Liverpool.

Karim Benzema er et annet spissalternativ Arsenal vurderer på. Han uttaler at han er beæret over interessen, men er bestemt på å bli i Real Madrid for å kjempe om en plass på laget.

The Gunners er også ute etter en midtstopper og vurderer å by 8 millioner pund for Blackburns Christopher Samba.

Everton og Tottenham snuser på Bayern München-spiss Miroslav Klose.

Newcastle har ennå ikke erstattet Andy Carroll. De ha nå kastet øynene på West Hams Demba Ba. Sunderland er også interessert i spissen som har en klausul i kontrakten som tillater ham å forlate West Ham ettersom laget rykket ned.

West Ham er også managerløse, men det meldes fra flere aviser at en ansettelse snart vil skje. Sam Allardyce skal være mannen som tar over The Hammers.

Ryan Giggs spiller en viktig kamp i dag, men vi velger fortsatt å servere dagens Giggs-vits:

"Alex Ferguson has hinted that he may drop Ryan Giggs for Man United's clash with Barcelona at the weekend.
He's worried about his recent lack of ball control."

Avhengig? Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder:BBC, Independent, Daily Telegraph, The Guardian, TalkSport, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, Daily Star, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere