RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Tottenham vil stikke store kjepper i hjulene på byrivalene.

JuanMata er et navn som har figurert i ryktespaltene gjennom hele uken, og spesielt er det Arsenal som har siklet etter Valencia-spilleren. Men aldri en overgang uten dramatikk, naturligvis, og vi starter helga med å melde om at londonrivalene Tottenham skal ha kommet opp med 22 millioner pund for å snappe kantspilleren foran nesa på Arsène Wenger.

Everton vurderer å hente Manchester Citys Adam Johnson på lån ut sesongen. Midtbanespilleren kan måtte slite med å få en plass på laget framfor David Silva, og utleie til en annen Premier League-klubb kan hjelpe engelskmannen med en plass i landslagstroppen når Fabio Capello skal sende sine utvalgte menn til EM i 2012.

QPR er en annen klubb som virkelig er aktive på overgangsmarkedet. Nå vil manager Neil Warnock hente Nedum Onuoha fra Manchester City.

Liverpool følger James McCarthys kontraktsituasjon i Wigan med argusøyne, og vil forsøke å hente ham så fort muligheten byr seg. McCarthy har også blitt koblet til både Arsenal og Chelsea.

Sjekk oversikten: Alle bekreftede overganger i Premier League

Celtic-sjefen Neil Lennon uttaler at han ikke har gitt opp håpet om å få tak i enten Craig Bellamy fra Manchester City eller Shane Long fra Reading.

Sven Göran Eriksson gjør seg klar til å bla opp minst 4 millioner pund for at Leicester skal få kjøpe Cameron Jerome fra Birmingham, en spiller som også følges av klubber som Stoke, Fulham og Bolton.

Både Liverpool og Tottenham forbereder seg på en duell som avgjør hvilket av lagene som sikrer seg den brasilianske midtbanespilleren Lucas fra São Paulo.

Ifølge rapporter i Italia, er Manchester City-manager Roberto Mancini i gang med å hente kantspilleren Alessio Cerci fra Fiorentina.

Samtidig snakker Manchester City og Inter sammen om en avtale som sender Carlos Tévez til den italienske klubben - og Samuel Eto'o motsatt vei.

Andre Villas-Boas kan gå glipp av sin første virkelig store handel som Chelsea-manager. Palermos Javier Pastore meldes nemlig å nærme seg franske PSG - og ikke Chelsea, som har vært favoritter til å sikre seg playmakeren. Men det sies også at PSG-sjef Antoine Kombouare har nektet å uttale seg om hvorvidt franskmennene vurderer å hente Pastore til klubben.

Jermain Defoe har sagt at han ikke vil forlate Tottenham til fordel for Newcastle, etter at det ble kjent at sistnevnte klubb viste interesse for Spurs-spissen. Nå meldes det om at Fulham i stedet kan komme til å signere 28-åringen.

Ggør Tottenham sommerens kupp? Hva blir Chelseas neste signering? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Bolton-sjef Owen Coyle advarer om at ethvert akseptabelt bud på forsvarsspilleren Gary Cahill må komme i løpet av helgen. Klubber som Arsenal, Liverpool og Tottenham har stadig meldt sin interesse for Bolton-stopperen.

Mange rykter florerer rundt Dimitar Berbatovs situasjon i Manchester United. Bulgarerens agent sier imidlertid at spissen ikke kommer til å forlate Old Trafford, selv om de regjerende mesterne skulle finne på å kjøpe en ny spiss i løpet av sommeren.

Arsenals styreformann Peter Hill-Wood bekrefter at klubben jobber med å hente «noen få» nye spillere til klubben i løpet av sommeren. «Noen få» kan bety spillere som Phil Jagielka (Everton), Juan Mata (Valencia) og Christopher Samba (Blackburn).

Manchester City-manager Roberto Mancini har avslørt at klubben fortsett ser etter to nye spillere - en midtbanespiller og en kantspiller - før overgangsvinduet stenger i slutten av august.

Og vi avslutter med gode nyheter for Spurs-fansen: Luka Modric skal ha godtatt at han blir værende i Tottenham, som på sin side nekter å selge ham til Chelsea. Kroaten velger derfor å fokusere på den kommende sesongstarten på White Hart Lane.

Kilder:BBC, Daily Mirror, Daily Mail, Daily Telegraph, talkSPORT, Gazetto dello Sport, Sky Sports, Footie Online, Bolton News, Inside Futbol, Metro, Manchester Evening News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest