RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: DIEGO TUSON (Afp)
Sist oppdatert:
Tottenham vil prøve å sikre seg spilleren som glapp i januar.

Chelsea nærmer seg en avtale med den belgiske klubben Anderlecht om en overgang for Romelu Lukaku. Overgangssummen skal ligge på rundt 20 millioner pund for den belgiske angrepsspilleren.

En uke før sesongstarten i Premier League kan det se ut til at Liverpool må klare seg uten Joe Cole på laget. Tottenham har lenge ønsket seg spilleren, men nå har den franske klubben Paris Saint-Germain, med sine styrtrike investorer i ryggen, gjort ytterligere fremstøt for å sikre seg 29 åringen.

Tottenham er igjen klare for å hente Villarreals Giuseppe Rossi. Spilleren glapp for London-laget i januar, men nå skal de stå klare med et bud på rundt 28 millioner pund.

Joey Bartons fremtid ligger i enten Arsenal eller Tottenham, skal vi tro lørdagens nyhet hos Metro. Newcastle-spilleren skal ha priset seg for høyt til at en retur til barndomsklubben Everton skal bli en realitet.

Det er en uke igjen til seriestarten. Hvilke spillere kan havne hos DITT lag før første runde? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Samier Nasri skal ha tatt et nytt steg på vei ut av portene på Emirates Stadium. Franskmannen hadde natt til fredag en høylytt krangel med Arsene Wenger og ble hjemme da resten av laget reiste til Portugal for å spille en treningskamp mot Benfica.

Samtidig som kranglingen pågår med Nasri har Wenger også ha sagt nei til et bud på 35 millioner pund fra Barcelona på Cesc Fabregas, og uttaler samtid at de ikke vil senke kravet som ligger på 40 millioner pund.

Skulle et bud på 40 millioner pund komme til å foreligge har Arsenal siktet seg inn en erstatter. Spilleren det er snakk om er Borussia Dortmunds japanske playmaker Shinji Kagawa.

En annen spansk klubb som er på spillerjakt i England er Real Madrid. Nå skal det spanske storlaget ha tilbudt forsvarsspilleren Raul Albiol til Manchester City for å forsikre seg om at Emmanuel Adebayor kommer til Santiago Bernabeu.

Mens vi er innom Madrid kan vi ta med at Tottenham ønsker å hente Real Madrids midtbanespiller Lassana Diarra, men forhandlingene skal ha strandet på grunn av spillerens høye lønnskrav.

En som er på vei vekk fra Manchester er Citys angrepsspiller Craig Bellamy. Den walisiske fotballspilleren vil trolig gå på lån Sunderland den kommende sesongen hvis de kommer til enighet om lønnsbetingelser.

Newcastle skal være ute etter Barcelonas Keirrison som en erstatter for Andy Carrol. Klubben håper på å kunne hente brasilianeren til England for tre millioner pund.

Vi er ikke helt ferdig med overgangsrykter hos Tottenham for i dag. Nå skal klubben ha sagt til Stoke at de kan få kjøpe Peter Crouch og Wilson Palacios for 20 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere