RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Les deg opp på de ferskeste overgangsryktene før seriestarten!

I dag er det en stor dag for alle tilhengere av Premier League. Årets sesong sparkers i gang klokken 16:00.

Vi sparker i gang lørdagens fotballfest med dagens ligarykter i England.

Et av topplagene som skal spille i kveld er Arsenal og de har nå gått ut og fortalt Manchester City at de kan få Samir Nasri - hvis de selv får Carlos Tevez i retur.
(The Sun)

Arsene Wenger har i lengre tid vært ute etter Spanias og Valencias Juan Mata. Nå hevder imidlertid Arsenal-manageren at de ikke kommer til å kjøpe spilleren.
(Daily Mirror)

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Tottenham skulle også spilt sin første ligakamp i kveld, men på grunn av urolighetene i London ble kampen mot Everton utsatt. Det fører til at laget kan fokusere mer på overgangsmarkedet.

Harry Redknapp skal ha gjort klart et bud på 35 millioner pund for den colombianske spissen Radamel Falcao i Porto.
(Metro)

Samtidig er Tottenhams Robbie Keane på kanten til å skrive under en toårskontrakt med Major League Soccer-klubben Los Angeles Galaxy. Kontrakten skal angivelig være verdt rundt fem millioner pund. Keane er også ønsket hos Sven-Göran Erikssons Leicester.
(Fox Soccer)

Chelsea er klare til å tilby 15,7 millioner pund og en ikke navngitt spiller for Portos vingback Alvaro Pereira. Han har for øvrig en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben hvis de får et bud på 25 millioner pund.
(Daily Mail)

Liverpools manager, Kenny Dalglish, har stoppet en mulig overgang for angrepsspilleren David Ngogs til Bolton. Overgangssummen skulle ligget på rundt 4 millioner pund, men Dalglish vil ikke selge franskmannen før en erstatter er på plass.
(Daily Mirror)

Daglish har brukt tid på å prøve å få hentet Stokes forsvarspiller Ryan Shawcross til Anfield. Liverpool-manageren la inn et bud på 10 millioner pund, men dette vil trolig være for lite penger for Stoke til å la spilleren gå.
(Daily Mail)

Joey Barton kan gå kostnadsfritt fra Newcastle og flere klubber jakter spilleren. Likevel vil Barton trolig spille fra start for Newcastle når de tar imot Arsenal i ligaåpningen lørdag kveld.
(Daily Mail)

Vi avslutter dagens ryktespalte hos Manchester United. Sir Alex Ferguson forteller nå at de ikke vil bruke energi på overgangsmarkedet før i slutten av måneden. Det fører til at en mulig Sneijder-overgang blir satt på vent og Uniteds mange unge spillere må prestere fra første kamp.
(The Guardian)

Nettavisen følger for øvrig alle kampene LIVE og vil gi deg full dekning av årets sesong.

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere