RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Fernando Torres skal ha blitt tvunget til å forlate Liverpool.

Premier League-ryktene har for mange blitt en del av morgenrutinen og kan på flere måter også sammenlignes med dagens første måltid - frokosten: Begge deler passer veldig godt med en kopp kaffe, en stor frokost og en fyldig ryktespalte er viktig for å beholde metthetsfølelsen lengst mulig, og kvaliteten kan ha mye å si for konsentrasjonen og humøret resten av dagen.

Her er lørdagens rykende ferske rykter.

Sjefen på Emirates Stadium, Arsène Wenger, avviser at han er på jakt etter et comeback av Arsenal-legenden Thierry Henry. New York Red Bulls-spilleren trener for tiden med Gunners for å holde seg i form nå som Major League Soccer-sesongen er over.

Den amerikanske cupfinalen gjenstår imidlertid, og den tidligere Elgin City-spilleren Adam Moffat, som nå spiller for Houston Dynamo, skal spille sitt livs største kamp. I finalen møter han nemlig den engelske fotballegenden David Beckham, som spiller for LA Galaxy.

Beckham har for øvrig blitt vraket fra landslagstroppen som skal spille EM kommende sommer, men nekter å gi opp drømmen om å spille for England igjen.

I Italia rivaliseres det om signaturen til Carlos Tévez. Den omstridte Manchester City-spilleren er ønsket av både AC Milan og Inter.

Samtidig har det blitt spekulert i om Roberto Mancini prøver å sikre seg Roma-spilleren Daniele De Rossi, men sjefen på Ethiad Stadium påstår at sjansene for at en overgang skjer, er små.

Klubbens israelske midtbanespiller, Gai Assulin, kan forsvinne på et låneopphold til Championship-klubben Barnsley.

Manchester United er i kontraktsforhandlinger og midtbanespilleren Paul Pogba er en av dem det ønskes en forlengelse med. Klubben har imidlertid ennå til gode å sikre seg pennestrøket til franskmannen, som jaktes av Bundesligaklubben Hamburg.

Foreløpig snakkes det lite om pengene som vil flyte når overgangsvinduet åpner i januar, men Queens Park Rangers-trener Neil Warnock avslører at han ønsker å bruke i underkant av 30 millioner kroner på å sikre seg West Ham-forsvarer James Tomkins.

Warnock har i tillegg uttalt at han personlig vil kjøre Adel Taarabt til Frankrike dersom Paris Saint-Germain tilbyr 18 millioner kroner for spissen.

Klubbens eier, Tony Fernandes, avslører at det vil forsvinne mer enn 30 millioner kroner ut av klubbkassa i januar. på Twitter skriver Fernandes at han vil at fansen skal komme med forslag til hvilke spillere han burde signere.

De virkelig store summene er imidlertid knyttet til de virkelig store stjernene. Tottenhams Gareth Bale, for eksempel. Venstrevingen synes det er hyggelig at Barcelona er interessert i en overgang, men trener for førstelaget til Spurs, Joe Jordan, tviler på at Premier League-klubben kommer til og selge, og sier at de ikke vil la seg mobbe til et salg.

Rasismesnakket raser på balløya og flere spillere engasjerer seg. John Terry og Luis Suarez, som begge tidligere har blitt anklaget av FA for å ha kommet med rasistiske utspill, vil ta del i en aksjon før kampen mellom Chelsea og Liverpool søndag, som innebærer antirasistiske trøyer.

Forrige sesongs største snakkis (Fernando Torres' overgang fra Liverpool til Chelsea, dersom dette er uklart) blusser nå opp igjen. Den spanske spissen har nemlig kommet med hint om at han ble tvunget vekk fra Anfield av de overordnende herrene da budet på 450 millioner kroner kom fra Chelsea.

En annen stor Liverpool-spiller, Robbie Fowler, er overraskende nok et av navnene som konkurrerer om å få jobben som landslagstrener for Nord-Irland.

Blackburn-manager Steve Kean, som er i hardt vær om dagen, synes det er latterlig å snakke om å forlenge kontrakten sin når klubben ligger i bunnen av tabellen.

Og så den siste lille godbiten før dagen virkelig begynner: Aston Villa-trener Alex McLeish har advart Barry Bannan om at han må endre livsstilen sin dersom han ønsker å bli en fast del av troppen til Villa Park-gjengen.

Nettavisen håper frokosten så vel som ryktene smakte godt og la grunnlaget for en aldeles fantastisk dag. Riktig god lørdag ønskes fra oss, i alle fall.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: Daily Telegraph, Daily Mail, the Sun, The Guardian, Daily Mirror, Metro, Daily Express, Inside Futbol, Daily Star, TALKSPORT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere