RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Må Premier League-fansen glemme Eden Hazard? Og er Djibril Cissé i tilfelle en god erstatning?

Mye tyder på at maktbalansen i europeisk fotball er i ferd med å endre seg.

Den spanske dominansen (eller kanskje rettere sagt katalanske dominansen) i Europa har vært nærmest total de siste årene, mens klubber som Paris Saint-Germain viser at det ikke bare er i England man har unormalt store pengesekker til å støtte seg.

Nettopp Paris Saint-Germain ser nå ut til å være førstevalget til stortalentet Eden Hazard. Belgierens navn er muligens blant de aller mest nevnte i denne spalten.

Nå sier unge Hazard at ansettelsen av tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti frister ham til å skrive under for PSG. Denne historien gjengis av Inside Futbol, og faller nok ikke i god jord blant angivelige Hazard-jegere som Arsenal, Chelsea og Manchester United.

Samtidig har Edinson Cavani ifølge Talksport avvist at en overgang til Manchester City er aktuelt.

Kanskje må Premier League klare seg med forsterkninger fra andre hyller enn den aller øverste i tida framover? Forsterkninger som Djibril Cissé. Lazio-spilleren er ifølge The Guardian i søkelyset til Queens Park Rangers. Londonerne vil i første omgang ha den tidligere Liverpool-spilleren på lån.

Følg Nettavisens Premier League-konkurranse på våre Facebook-sider!

Den relativt oppfinnsomme nettsiden Caught Offside hevder dessuten at Manchester United har en litt overraskende løsning på sitt midtbaneproblem. Michael Ballack (35) skal angivelig være på vei for å supplere Paul Scholes (37) når Alex Ferguson tar sikte på å fornye spillerstallen.

Clint Dempsey har varslet at han ønsker å prøve seg i Champions League. Om den drømmen skal gå i oppfyllelse må amerikaneren trolig komme seg vekk fra Fulham.

Arsenal skal ifølge Metro være en av en rekke klubber som har fått forespørsler om de kan tenke seg å hente Dempsey.

Lokalavisen The Bolton News hevder Owen Coyle ikke er interessert i å slippe veteranspiss Kevin Davies til andre klubber. Sunderland, Wolverhampton og West Bromwich skal være blant klubbene som vil ha angriperen som har slitt mye på innbytterbenken denne sesongen.

Coyle skal dessuten være klar til å punge ut drøye 45 millioner kroner for Crystal Palace-angriper og Englands U21-landslagsspiller Wilfried Zaha. Stoke og Newcastle har også meldt sin interesse for samme mann, hevder Daily Mirror.

Newcastle kjemper også med Swansea om signaturen til Watfords forsvarsspiller Adrian Mariappa, skal vi tro Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere