RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Tony Gentile (Reuters)
Sist oppdatert:
Drar han til Italia?

Hva er vel en ryktebørs uten en dose Robin van Persie? Nederlenderen har æren av å åpne lørdagens spalte, for det er usikkert på om van Persie blir værende i Arsenal over sommeren. Foreløpig sist ut i kampen om å skaffe seg mirakelmannen fra Rotterdam er visstnok Juventus. (talkSPORT)

Ashley Cole har vært frittalende den siste tiden, etter at Andres Villas-Boas valgte å vrake ham til Champions League-oppgjøret mot Napoli denne uken. Det spørs om Cole kommer til å klage dersom ryktene som vil ha Chelsea-spilleren til Barcelona denne sommeren viser seg å være riktige. (Daily Star)

Apropós Barcelona: Katalonierne sies å være villige til å lytte til ethvert bud på deres midtbanespiller Seydou Keita. Det interesserer både Liverpool og Newcastle, som allerede har startet å grave i lommeboka etter midler til å hente 32-åringen fra Mali. (Metro)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

West Bromwich klarte aldri å hente Sunderlands Craig Gardner på lån i januar, men gir ikke opp av den grunn: Det sies at WBA kommer til å satse alt for å hente 25-åringen når overgangsvinduet igjen åpner til sommeren. (Daily Mirror)

La oss være ærlige: West Bromwich er ikke den klubben som alltid får mest oppmerksomhet i denne spalten. Så vi fortsetter like godt med Roy Hodgsons gutter. Forsvarsspiller Liam Ridgewell går nemlig ut og ber Hodgson signere keeper Ben Foster på permanent basis. Den tidligere Manchester United-keeperen er for øyeblikket i klubben på lån fra Birmingham, og 28-åringen har gjort sine saker bra for WBA. (Birmingham Mail)

Dieumerci Mbokani ble jaktet av Fulham i januar, men belgiske Anderlecht ville aldri gi slipp på spissen. Om Fulham vil gjøre et nytt forsøk når sommerværet har kommer over Europa, må de i så fall vente seg kamp fra Genoa. (talkSPORT)

Til Arsenal-fans som hadde håpet på en bedre stall i jakten på seriegull, kan vi trøste med at manager Arsene Wenger innrømmer at han kunne ha signert Gareth Bale i sin tid, men at han i stedet brukte pengebudsjettet på Theo Walcott. (Daily Star)

Andre Villas-Boas er, som kjent, under hardt press som Chelsea-manager. En mer seriøs avis som The Times hevder at portugiseren nå øyner en overgang til Inter Milan, der Claudio Ranieri er under press. (The Times)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere