RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Laurence Griffiths / Getty Images

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Abramovitsj fortsatt innstilt på å kvitte seg med landslagsstjerner.

Chelsea kjempet seg videre i Champions League denne uka med en mesterlig opphenting av Napolis forsprang fra første åttedelsfinale. I hjemlig serie har det langt fra vært like oppløftende resultater å glede seg over for klubbeier Roman Abramovitsj.

Ifølge The Sun ønsker russeren fortsatt å svinge øksa over spillerstallen til sommeren. Trioen som angivelig ligger dårligst an er 34-årige Didier Drogba, og forsvarsduoen Ashley Cole og John Terry (begge 31).

Hos byrival Tottenham er man beredt til å sette inn alle krefter på å hente Chelseas tidligere manager, José Mourinho, til White Hart Lane dersom Harry Redknapp bestemmer seg for å ta over som sjef for Englands landslag. Dette skriver Daily Mirror.

Avisen tror Spurs' vilje til å betale prisen franske Lille krever for Eden Hazard, nærmere 320 millioner kroner, kan være med på å trekke Mourinho til et nytt eventyr i den engelske hovedstaden.

Andre steder i London, nærmere bestemt i Fulham, har manager Martin Jol avkreftet at det er aktuelt for klubben å hente Manchester Uniteds benkesliter Dimitar Berbatov. Jol tror nemlig bulgareren vil bli snappet opp av en annen toppklubb, skriver Talksport.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Samme sted kan man lese at Manchester United får solid kamp om å dra i land en avtale for Vasco da Gama-midtstopper Dedé. Både Bayern München og russiske Anzji Makhatsjkala har meldt seg på i jakten på brasilianeren.

Alex Ferguson skal i tillegg være villig til å punge ut godt over 170 millioner kroner for den lovende Ajax-duoen Christian Eriksen (20) og Viktor Fisher (17). Dette hevder i alle fall nettstedet Caughtoffside.

I Juventus ønsker man å slå virkelig på stortromma når det igjen åpnes for overganger. Det er tilsynelatende angrepsleddet som skal forsterkes, skal vi tro spekulasjonene til avisen Metro. Torinoklubben har satt av nærmere 275 millioner kroner og ønsker å hente enten Premier League-toppscorer Robin van Persie fra Arsenal eller Luis Suárez fra Liverpool.

Arsenal skal på sin side være interessert i å gi Juventus-legende Alessandro Del Piero (37) muligheten til å forlenge karrieren. Dette hevder i alle fall Sky Sports.

Til slutt tar vi med at Liverpool-legende Robbie Fowler ser ut til å være på vei tilbake til England. 36-åringen er riktignok ikke et hett navn på Anfield, men skal ifølge Daily Mail være ønsket hos Sheffield Wednesday, som jakter opprykk til The Championship.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere