RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester City er favoritt til å få underskriften til Eden Hazard.

The Independent har en lang artikkel om Eden Hazard, hvor avisen gjør det klart at Lille-stjernen Eden Hazard mest sannsynlig ender opp i Manchester City til sommeren, selv om også Arsenal, Tottenham, Manchester United og Liverpool viser interesse for belgieren.

Daily Telegraph skriver påskeaften at Dirk Kuyt kan bli solgt for så lite som én million pund til sommeren, ettersom Liverpool ønsker å redusere lønnsutgiftene sine. 31-åringen, som kom fra Feyenoord for ni millioner pund i 2006, har bare scoret ett ligamål denne sesongen.

Mange regner nok med at Christian Eriksen, den 20 år gamle dansken, også vil bli solgt til sommeren, men ifølge Daily Mirror mener Eriksen selv at han vil utvikle seg mer dersom han blir værende i Ajax.

Talksport forteller at Inter snuser på Mario Balotelli, Manchester Citys største oppmerksomhetsmagnet. Selv skal angivelig City snuse på Robin van Persie, men ifølge Daily Mail mener Arsene Wenger at det er på tide for Arsenal å slutte å selge sine beste spillere.

Vi fortsetter med Talksport, som melder at vingen James Rodriguez har fortalt Porto at han ønsker å bli solgt til Manchester United.

Det er få nettsteder som har mindre troverdighet enn Caught Offside, men ettersom det er en rolig påskeaften på overgangsfronten, og et slitt ordtak sier at selv en ødelagt klokke viser riktig tid to ganger i døgnet, tar vi med deres påstand om at Manchester United planlegger å bruke 70 millioner pund på tre Athletic Bilabo-spillere, nemlig Oscar de Marcos (23), Javi Martinez (23) og Iker Muniain (19).

Samtidig anbefaler vi våre lesere å se på dette som ren underholdning, og ikke som noe som har rot i virkeligheten.

Da er det nok mer sannsynlig at Bolton og Fulham følger Stoke-spissen Cameron Jerome med interesse, selv om kilden her er The Sun.

Sky Sports melder at Aruna Dindane, den tidligere Portsmouth-spilleren, kobles til Blackburn, Stoke og Aston Villa. Dindane spiller nå for Al-Gharafa i Qatar.

Vi avslutter med Birmingham Mail, som forteller at Roy Hodgson snart blir den best betalte manageren i West Bromwich Albions historie.

Hvem blir den neste stjernen Manchester United kobles til? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding), så er du sikker på at du får det med deg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere