RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

KVOTEFYLL: Aston Villas engelske midtbanemann Fabian Delph skal være ønsket av Manchester City, som har behov for å oppfylle kravet om hjemlige spillere i troppen.
KVOTEFYLL: Aston Villas engelske midtbanemann Fabian Delph skal være ønsket av Manchester City, som har behov for å oppfylle kravet om hjemlige spillere i troppen. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos / NTB scanpix)
Manchester City vil hente engelsk landslagsspiller.

Vi begynner lørdagen i den blå delen av Manchester, der Manchester City hevdes å være ute etter Aston Villas Fabian Delph. Avisa Daily Mirror skriver at midtbanespilleren har en utkjøpsklausul i kontrakten på 10 millioner pund, og at City skal være villige til å utløse denne for å sikre seg en såkalt «homegrown-player»

Arsenal er glad i Chelsea-spillere om dagen. Petr Cech er allerede på vei inn portene på Emirates, og nå skriver Daily Express at «The Gunners» ønsker å snappe opp stortalentet Charly Musonda fra byrivalen. 18-åringens prislapp er på sju millioner pund, men siden det er snakk om Arsenal, tviler vi på at José Mourinho har noen planer om å selge.

Kevin Mirallas var etter sigende ikke langt unna en overgang fra Everton til Tottenham i forrige overgangsvindu. Nå hevder Daily Mirror at hvittrøyene fra Nord-London vil gjøre et nytt forsøk på å hente 27-åringen. Prisen skal ligge på sju millioner pund.

Everton kan finne på å erstatte belgiske Mirallas med en landsmann, nemlig Manchester Uniteds Adnan Januzaj. Unggutten fikk begrenset med spilletid sist sesong og vurderer mulighetene for et utlån, ifølge Liverpool Echo.

Liverpool har ifølge italienske Gazzetta dello Sport tatt kontakt med Atalanta angående høyrebacken Davide Zappacosta, som spilte for Italia i U21-EM. Med Nathaniel Clyne på vei inn, går det dermed mot mer enn solid dekning på høyrebackplassen på Anfield den kommende sesongen.

Mye tyder på at Tottenham stikker av med den sagnomsuste Jevhen Konopljanka, som er på utgående kontrakt hos Dnipro i sommer. Den 25-årige driblefanten meldes, ifølge Eurosport, å fly til London for kontraktsforhandlinger neste uke.

West Ham sikret seg Dimitri Payet fredag, og Ligue 1-spilleren har tydelig gitt mersmak på Upton Park. Nå skriver Metro at klubben fra Londons østkant vil punge ut 14 millioner pund for Aymen Abdennour. Monaco-stopperen imponerte mot Arsenal i sist sesongs Champions League og skal også stå på blokka til flere Premier League-klubber.

Barcelona-spiller Adama Traore kan være på vei til Premier League. 19-åringen skal være ønsket av blant annet Everton og Tottenham, ifølge spanske SPORT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere