RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Gareth Copley / Afp / Scanpix
Manchester United kommer med nye bud på Lucas Moura og Leighton Baines.

Robin van Persie-sagaen fortsetter og i de engelske avisene kommer det stadig fram ny informasjon. Hva som er pålitelig og ikke, er en annen sak. Dette skrives i hvert fall om van Persie i dag.

Styret i Arsenal har bestemt seg for å sette hardt mot hardt og har fortalt nederlenderen at han ikke får forlate Emirates for mindre en 20 millioner pund. Så langt skal Manchester United ha komme med det høyeste budet, på drøyt 12 millioner pund, og dermed er det fortsatt et stykke fram.
(Daily Mirror)

Et annet sted meldes det om at Manchester United frykter at de må ut med nærmere 30 millioner pund for van Persie, om de skal slå kloa i Premier Leagues toppscorer foran byrival City og Juventus.
(Daily Mail)

Leighton Baines har lenge vært ryktet til Old Trafford, og etter at Sir Alex Ferguson bekreftet at han var på utkikk etter en ny venstreback, er Everton-spilleren antakalig den mest aktuelle. Overgangssummen kan bli så lav som åtte millioner pund, noe som er betydelig mindre enn hva det tidligere har vært spekulert i.
(Metro)

Den tyrkiske seriemesteren Galatasaray er interessert i Dimitar Berbatov og partene er nå i innledende samtaler. At den bulgarske angriperen ønsker seg bort er det ikke lenger noe tvil om, etter at han tidligere gikk ut på sin Facebook-side og bekreftet at ville reise.
(Metro)

Vi tar med dagens siste unitedrykte, som er at klubben må «betale bare litt mer» for å få tak i Lucas Moura. Det sier ledelsen i Sao Paulo, som kan informere om at de har avslått et bud på 29 millioner pund fra de røde djevlene.
(Daily Mail)

Luka Modric gikk glipp av Tottenhams siste trening før klubben reiser til statene, og dermed styrkes spekulasjonene - hvis det fortsatt er spekulasjoner - om at kroaten flytter til Madrid og kongens klubb.
(The Guardian)

En gammel Premier League-kjenning ønsker seg tilbake til fotballøya. Harry Kewells opphold hos Melbourne Victory har sett sin slutt og nå frir den tidligere Liverpool-syveren til engelske klubber i et håp om å kunne returnere til fotballens vugge.
(talkSPORT)

Det pågår et treveis-race om Twentes forsvarspiller Douglas, og klubbene som har lagt inn bud er Fulham, West Ham og Newcastle.
(The Sun)

Også Wigan ønsker å forsterke. Derfor har de lagt inn et bud på tre millioner pund for Real Mallorcas Ivan Ramis. Dette må imidlertid økes med en drøy million om overgangen skal bli noe av.
(The Sun)

Opprykkerne fra Southampton har prøvd seg med et bud på fem millioner pund for PSVs Jeremain Lens, noe som ikke er nok til å lokke nederlenderne til et salg.
(The Sun)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere