RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds superkjøp kan gjøre at Nani forsvinner fra Old Trafford

Endelig er dagen her. Dagen anglofile, fotballelskende nordmenn har ventet på siden 13. mai, da Manchester City ble kronet som mestere, samtidig som Blackburn, Wolverhampton og Bolton måtte ta den tunge veien ned i The Championship.

Men overgangsvinduet står fortsatt på vidt gap, og flere klubber har ennå ikke gjort seg ferdig med sommerhandelen. Det blir det rykter av.

Og vi starter i Manchester, der United med kjøpene av Robin van Persie og Shinji Kagawa, har sørget for å gjøre arbeidsforholdene en smule vanskeligere for Nani. Dermed kan det borge for en snarlig exit for portugiseren. Zenit-manager Luciano Spalletti har bekreftet at den russiske klubben er interessert i den dribleglade vingen.
(Daily Mail)

På Londons østkant får West Ham et hjertelig gjensyn med Premier League, når de lørdag tar i mot Aston Villa på Upton Park. Men manager Sam Allardyce er ikke helt fornøyd med spillerstallen, og ønsker å snappe Clint Dempsey foran Liverpool og Arsenal.
(Metro)

Samtidig kan the «The Cottagers» meddele Manchester United at budet på Moussa Dembele er altfor lavt, og dermed avslått.
(TalkSport)

Liverpools Charlie Adam har vært linket til merseysiderival Everton. Nå har Stoke kastet seg inn i jakten, og dermed kan skotske Adam selv velge om han ønsker å foralte Anfield som aldri så liten «Judas» eller ikke.
(Daily Mail)

Mens vi holder på med Everton, kan vi også meddele at midtbanetalentet Ross Barkley blir lånt ut til Sheffield Wednesday på nivået under.
(Daily Mirror)

Vi tar med en siste Everton-nyhet: Kevin Mirallas ser nemlig ut til å bli klar for klubben i løpet av helgen. Spissen kommer fra Olympiakos for cirka 50 millioner kroner.
(Liverpool Echo)

Det har nærmest blitt regelen framfor unntaket de siste årene, at Arsenal-spillere med ett år igjen av kontrakten forlater Emirates for det tilsynelatende grønnere gresset på den andre siden. Nå frykter man at Theo Walcott ikke vil signere noen ny avtale, og dermed forlate Arsenal i løpet av de neste tolv månedene.
(The Sun)

En som har veldig lyst til å bli en del av arsenallaget er Toulouse' Cheikh M'Bengue. Forsvarsspilleren har avslørt at hans tjenester er ønsket av Arséne Wenger.
(Daily Star)

Tottenham vil ha Adam Johnson fra Manchester City, men kan vente seg konkurranse fra Sunderland og West Ham.
(The Times)

Michael Owen er for øyeblikket klubbløs, men kan snart være klar for Stoke. Manager Tony Pulis sier at han muligens først må kvitte seg med to spisser for å sikre seg den den skadeplagede spissen.
(Daily Express)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere