RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Jorge Guerrero / Afp / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
United og Real Madrid kjemper «den nye Luka Modric»

Det er en fin dag for fotball.

Åtte kamper skal spilles i Premier League, med Arsenal - Chelsea og Man United - Tottenham som de kanskje største godbitene.

Fullt kjør på matta hindrer likevel ikke klubbene, spillerne og managerene i å kobles til både det ene og andre.

Dette er ryktene vi fant i dag:

Everton har hatt en formidabel sesongstart og mye av æren må tillegges manager David Moyes. Skotten er den som har sittet tredje lengst i en lederstol i Premier League, men nå meldes det at Moyes ennå har tilgode å prate med ledelsen om ny kontrakt. Han insisterer imidlertid på at ingen må begynne å spekulere på grunnlag av dette.
(Daily Mail)

Fulhams midtbaneser plutselig noe snauere ut etter at Danny Murphy, Moussa Dembele og Dickson Etuhu forsvant i overgangsvinduet. Med Mahamadou Diarra ute med en kneskade, ser Martin Jol nå på muligheten for å forsterke laget i løpet av de neste dagene.
(Fulham Chronicle)

Real Madrid fikk til slutt slått kloa i Luka Modric. Nå ønsker de også å få tak i ham som går under tilnavnet «den nye Luka Modric». 16 år gamle Alen Halilovic går akkurat som Modric gradene i Dinamo Zagreb, og har også blitt et mål for Manchester United.
(Daily Mirror)

En annen som skal ha vært jaktet av de røde djevlene er midtstoppersensasjonen Kyriakos Papadopoulos. Schalke-spilleren har derimot bundet seg til bundesligaklubben fram til 2016.
(talkSPORT)

Les også Nettavisens portrett av Papadopoulos:
Unggutten som bergtar fotballverden

Arsenal skal også være ute etter å forsterke forsvaret. Dette planlegger de å gjøre ved å hente inn Aleksandar Dragovic fra FC Basel. 21-åringen var i sommer også jaktet av Norwich, som skal ha verdsatt spilleren til to millioner pund.
(Metro)

Carlos Tevez satt på tribunen i sist helgs kamp mot Arsenal. Nå avslører Roberto Mancini at grunnen var at han følte Tevez hadde mistet kampformen.
(The Guardian)

En som kanskje har vært i kampform, men fortsatt tilgode å levere, er Liverpools Stewart Downing. Nå stiller Brendan Rodgers spørsmålstegn ved om Downing kan ta opp kampen om å få spille i Liverpool-trøya.
(The Guardian)

Samtidig sier Rodgers at han ikke har mistet troen på en topp 4-plassering denne sesongen. Lykke til.
(Liverpool Daily Post)

Helt til slutt tar vi med at Readings nysignering Danny Guthrie sier at det var manager Brian McDermotts iver etter å få ham til klubben som ble avgjørende. McDermott brydde seg visstnok fint lite om at Guthrie var på bryllupsreise i Dubai da han hadde bestemt seg for at denne spilleren ville han ha.
(Daily Mirror)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere