RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Eurofootball / Getty Images

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea og Everton kjemper om samme Benfica-spiss.

Lørdag og søndag er det duket for flere storkamper i Premier League. Men selv om det er travelt på matta, hindrer det ikke klubbene, spillerne og managerne i å kobles til både det ene og det andre.

Her er lørdagens Premier League-rykter:

Benfica-spissen Oscar Cardozo har ikke skrevet under en ny kontrakt med den portugisiske klubben, Chelsea og Everton skal derfor være svært interessert i å sikre seg 29-åringen.
(Talksport)

Pelé har advart Premier League-klubben om å signere den brasilianske spissen Neymar fra Santos, ved å erklære at han ikke er klar for den fysiske spillestilen i England.
(Marca)

MEST LEST PÅ NETTAVISEN NÅ:

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson jakter en overgang for Celtics midtbanespiller Victor Wanyama. Ferguson skal ha sendt broren sin Martin, en av Uniteds speidere, for å se på 21-åringen. Martin skal ha vært å sett han flere ganger denne sesongen, men overgangen vil ikke skje før i januar, når overgangsvinduet åpner igjen.
(Daily Mirror)

Sunderland-vingen Adam Johnson har advart unge spillere å signere med Manchester City. 25-åringen mener at karrieren deres vil stagnere og at de kan miste seg selv.
(Daily Telegraph)

Stokes midtbanespiller Charlie Adam hevder at han måtte forlate Liverpool fordi Brendan Rodgers bare så på han som en tropp-spiller. Søndag returnerer Adam til Anfield med Stoke, klubben han signerte med dagen overgangsvinduet ble lukket.
(Daily Mail)

Den spanske treneren Vicente Del Bosque har hevdet han ikke kan finne en plass i troppen for Chelseas midtbanespiller Juan Mata.
(Skysports)

Swanseas midtbanespiller Leon Britton ønsker å bli i klubben i ytterligere fem år, og deretter bli trener i klubben.
(South Wales Evening Post)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere