RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne Barca-stjernen kan bli Liverpool-spiller.

Rafael Benitez var ordknapp når det gjaldt å hente inn forsterkninger på sin første pressekonferanse som Chelsea-manager. Nå hevdes det imidlertid at spanjolen håper å komme sin gamle klubb Inter i forkjøpet og hente inn Corinthinans' midtbanespiller Paulinho til Stamford Bridge.
(Talk Sport)

Brasilianeren er imidlertid ikke den eneste som kobles til Chelsea etter Benitez' overtakelse av klubben. Radamel Falcao og Leverkusens Andre Schurrle skal også stå høyt opp på ønskelista til manageren.
(Metro)

Samtidig er det mye som tyder på at Frank Lampard og Ashley Cole vil forlate klubben etter årets sesong. Les mer om det her.
(Daily Mail)

Skulle Radamel Falcao forsvinne fra Atletico i januar, har den spanske hovedstadsklubben ønsket om erstatter klart. Klubben håper nemlig å hente Luis Suarez fra Liverpool til sommeren og må trolig ut med 40 millioner pund.
(The Sun)

Michael Dawson har ikke startet en kamp for Tottenham denne sesongen. Nå håper Harry Redknapp å gjøre stopperen til QPR-spiller når han tar over styringen på Loftus Road.
(Daily Mirror)

Både Liverpool og AC Milan ser på muligheten for å hente Barcelonas Christian Tello til sommeren. 21-åringens kontrakt med Barcelona går ut etter årets sesong.
(Talksport)

Andreas Cornelius fikk vist litt av det han er god for da FC København møtte Molde denne uken. Den 19 år gamle spissen, som kalles den nye Nicklas Bendtner, følges nå tett av både Arsenal og AC Milan.
(Metro)

Zenit St Petersburg skal ha forhørt seg om muligheten til å hente Andrej Arsjavin tilbake til klubben. Arsenal kjøpte russeren for 12 millioner pund i 2009, men vil trolig bare få tre millioner for 31-åringen i dag.
(Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere