RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix / Afp

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Bytter Zlatan Frankrike med England?

Vi starter lørdagens ryktespalte i London hvor West Ham og Arsenal ser på hverandres spillere.

The Hammers ønsker seg visstnok Marouane Chamakh på lån, mens The Gunners skal være lysten på litt fysikk på midtbanen i form av Mohamed Diamé.
(Daily Mail)

Frank Lampard får ikke den kontrakten han ønsker seg i Chelsea og skal dermed ha bestemt seg for en overgang til London-nabo QPR, hvor han vil bli tilbudt en avtale som strekker seg over to og et halvt år.
(Daily Star)

Følg den 17. Premier League-runden i vårt livesenter fra klokka 13.45!

Tottenham har sett seg ut Christian Eriksen for en mulig januarovergang. Det vil i så fall koste dem 20 millioner pund.
(London Evening Standard)

Raheem Sterling har imponert denne sesongen og nå vil både Manchester United og Arsenal betale 15 millioner pund for den unge engelskmannen.
(The Sun)

Det fører selvfølgelig til oppstandelse i Liverpool-miljøet, og Brendan Rodgers ønsker nå å få til en kontraktsforlenging før januarvinduet åpner.
(Daily Mirror)

Liverpool står også i fare for å miste Pepe Reina, som skal være ønsket av Arsenal. Det eneste som kan føre til at denne overgangen blir noe av er imidlertid at Birminghams Jack Butland tar turen til de røde fra Merseyside.
(Daily Mirror)

Kan det borge for en ny superstjerne til Premier League? Det ryktes i alle fall at Zlatan Ibrahimovic følges nøye av Chelsea og Manchester City. Så gjenstår spørsmålet om svensken vil forlate fransk fotball etter så kort tid.
(Goal.com)

Samir Nasri og Roberto Mancini skal ha kranglet så busta føyk etter tapet mot United. Den franske spilleren har imidlertid et stort ønske om å forbli på Etihad, men må nok først og fremst heve prestasjonene om framtiden skal ligge i Manchester.
(Daily Star)

Når Sunderland kommer på besøk til Old Trafford i lørdagens serierunde, er det én motspiller Sir Alex Ferguson kommer til å følge ekstra nøye med på. Målvakt Simon Mignolet skal være en kandidat som ny førstekeeper i Manchester United.
(Manchester Evening News)

KILDE: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere