RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christopher Furlong / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Wayne Rooney kan havne hos Premier League-rival.

Vi starter lørdagens runde i Liverpool. Luis Suarez har hatt en innholdsrik sesong, på godt og vondt. Nå skal Real Madrid være ute etter den sultne uruguyaneren, og det er ventet at de vil legge inn et bud i løpet av kort tid. Atletico Madrid og Bayern Munchen er også ute etter gnageren.
(Daily Mail)

Arsenals spisser har slitt foran mål denne sesongen. Dette skal Arsene Wenger nå ønske å forbedre til neste sesong. Ikke vet vi hva han har fått i kaffen sin den siste tiden, men nå er franskmannen håpefull på at han kan hente Wayne Rooney til klubben. 27-åringen er også ønsket av de styrtrike franske klubbene Paris Saint-Germain og Monaco. Også Chelsea skal være lysten på spissen med den fruktbare hårmanken.
(Daily Mirror)

David Moyes tar over Manchester United i løpet av sommeren. Som så mange andre managere som overtar ny klubb, ønsker også skotten å hente med seg noen av sine gamle elever. Marouane Fellaini kan være en av de som blir med på flyttelasset til Moyes.
(The Guardian)

Christian Benteke har hatt en fantastisk sesong i Aston Villa. Det har selvsagt flere klubber fått med seg, og spissen har vært sterkt koblet til blant annet Tottenham og Arsenal. Nå sier Aston Villa-manager Paul Lambert, ikke uventet, til Benteke at han bør fortsette utviklingen sin i Birmingham-klubben.
(talkSPORT)

West Ham ønsker å forsterke midtbanen sin til neste sesong. Nå er de ute etter å hente Jonjo Shelvey tilbake til klubben. Jonjo gikk gradene i West Ham-akademiet da han var ung, og det kan vel hende londonklubben klarer å lure han tilbake.
(talkSPORT)

Ashley Williams har de siste dagene blitt koblet til en overgang til Arsenal. Swansea sier imidlertid at de ikke har mottatt noen bud på forsvarsspilleren sin, som har hatt en meget god sesong i de bakre rekker.
(Metro)

Stoke sa denne uken farvel til sin mangeårige manager, Tony Pulis. Nå kan det hende de også må si takk og farvel til Asmir Begovic. Liverpool skal være ute etter keeperen, men Stoke benekter at Begovic skal vekk fra Stoke.
(Liverpool Echo)

Alexis Sanchez har hatt en variabel sesong for Barcelona. Det hindrer ikke Manchester City fra å ville hente chileneren. Sanchez sier selv at han ikke vil forlate det spanske mesterlaget.
(Sky Sports)

Roberto Martinez var en ettertraktet manager etter forrige sesong. Det er han også etter denne sesongen. Everton ser nå på muligheten til å hente Martinez, som tok Wigan til topps i FA cupen for et par uker siden. Martinez selv skal være på ferie i Spania for å vurdere sin egen klubbfremtid.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere