RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Lars Baron / Getty / All Over Press
Er han neste stjerne på vei til England?

Vi starter denne lørdagens ryktespalte i den røde delen av Liverpool, der det som kjent ble handlet over en lav sko fram til overgangsvinduet stengte. Blant de som kom inn var midtstopper Mamadou Sakho, noe som ifølge Liverpool Echo betyr at Martin Skrtels framtid i klubben er usikker, og at Liverpool kan finne på å la han dra i januar.

Chelseas Juan Mata har i løpet av de siste to sesongene blitt en favoritt på Stamford Bridge, men under José Mourinho har ikke spanjolen blitt vist mye tillit - foreløpig. Det førte til spekulasjoner om en mulig exit for Mata i overgangsvinduet, uten at en overgang ble noe av. Londonbaserte Metro skriver likevel at playmakeren er fornøyd med situasjonen i Chelsea og at han er glad for å bli værende.

20 år gamle Michael Keane er et stort talent, men ikke større enn at veien fram til en plass på Manchester Uniteds A-lag fremdeles er lang. Dermed skriver Daily Mail at unggutten kan bli lånt ut til Blackburn for å få verdifull spilletid.

Et annet United-talent som er på vei ut - også han på lån - er Jesse Lingard, som imponerte mange i oppkjøringskampene denne sommeren. Birmingham skal være svært interessert i å sikre seg midtbanespillerens tjenester de kommende månedene.

Arsenal har forelsket seg i Tyskland de siste årene, og har hentet navn som Per Mertesacker, Lukas Podolski og ikke minst Mesut Özil til klubben. Arséne Wenger er tydelig fornøyd med den tyske mentaliteten, og skal i januar se etter nye forsterkninger fra fotballstormakten. Mirror og Telegraph skriver at Lars Bender, Ilkay Gündogan og Marco Reus alle vil bli fulgt svært nøye fram til neste overgangsvindu, der Wenger planlegger å hente minst ett stort navn.

Pepe Reina ble sent på lån til Napoli denne sesongen, men skal ifølge Metro ikke ha noen planer om å returnere til Liverpool foran neste sesong. Han skal derimot ha kommet til enighet med Barcelona om å spille for katalanerne etter at tiden i Napoli er omme.

Overgangsvinduet er kanskje lukket, men fortsatt kan klubbene hente kontraktsløse spillere. Rumenske Ciprian Marica er en av disse, og spissens målscoreregenskaper er visstnok ønsket på Boleyn Ground der West Ham holder til, det skriver Daily Express.

Avslutningsvis tar vi med at Paulo Di Canio ønsker å fylle opp med nok en utlending i sin etter hvert svært så internasjonale Sunderland-tropp. Tidligere Liverpool-spiller Andrea Dossena skal ifølge Sunderland Echo være villig til å halvere lønna for en retur til Premier League.

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere