RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Totteham jakter på italiensk stjernespiller.

Tottenham skal ha lagt fram et kontraktstilbud til Juventus-veteranen Andrea Pirlo. Det meldes at Spurs skal ha tilbudt italieren en treårskontrakt for å hente ham til Premier League når kontrakten hans med Juventus går ut neste sommer.

Arsenal skal ha vist interesse for å hente unggutten Antonio Sanabria (17) fra Barcelona. Manchester City og Juventus skal også ha vist interesse for den paraguyanske 17-åringen.

Tottenham har flere stjerner på ønskelisten sin. Neste i rekken er den Corinthiansspissen Alexandre Pato. Det meldes om at Tottenham skal være klare for å legge en tilbud på bordet for brasilianeren.

David Moyes skal være interessert i å hente Wesley Sneijder til Manchester United. United skal være villige til å betale 12 millioner pund for nederlenderen. Sneijders utkjøpsklausul skal ligge på 13 millioner pund, men United håper allikevel de kan få ham for en «billigere penge».

Kilde: Tribalfootball.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere