RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

TIL FRANKRIKE? Oscar skal være ønsket av Paris Saint Germain.
TIL FRANKRIKE? Oscar skal være ønsket av Paris Saint Germain. Foto: Ben Stansall (/ Afp / NTB scanpix)
PSG ute etter Chelsea-stjerne.

Det er ventet at Arsenal vil bruke det kommende overgangsvinduet til å forsterke spissplassen, og klubben skal nå prøve å sikre seg det som blir kalt «Irans Lionel Messi». Mannen det er snakk om, er Rubin Kazans Sardar Azmoun, som dermed vil ha forventningspresset på seg fra starten dersom det skulle bli en overgang til londonklubben.
(Daily Express)

Romelu Lukaku skal etter planen vende hjem til Chelsea foran neste sesong, men de siste dagene har det blitt spekulert i om Tottenham vil prøve å sikre seg spissen, som nå er på lån i Everton. José Mourinho avfeier derimot alle rykter om en overgang og sier at de ikke har mottatt noen henvendelser på sitt belgiske spisstalent.
(Metro)

Samme Mourinho vil etter sigende få opp mot 500 millioner kroner å bruke på en ny spiss til sommeren, og skal ikke være nødt til å selge noen av sine nåværende spillere for å få råd.
(The Guardian)

Det kan likevel bli spillersalg på Stamford Bridge, da Paris Saint Germain har funnet ut at de vil legge nesten 400 millioner kroner på bordet for Oscar. Brasilianeren kom til Chelsea for halvparten av den summen, og Roman Abramovitsj kan muligens være interessert i å hente inn en fin fortjeneste på midtbanemannen.
(Daily Mirror)

Liverpool har blinket seg ut PSGs Javier Pastore som en ideell forsterkning i de offensive rekkene, men blir nok skuffet når de finner ut at spillerens agent har sagt at Pastore ikke har noen intensjoner om å forlate Paris.
(Metro)

Etter opphold i Chelsea og Tottenham, dro André Villas-Boas til russiske Zenit. Der har han funnet ut at det trengs bedre midtstoppere, og vil til sommeren gjøre et forsøk på å hente sin tidligere Spurs-elev Jan Vertonghen til St. Petersburg.
(Daily Express)

Iago Aspas har så absolutt ikke innfridd forventningene til Liverpool-fansen denne sesongen. Nå har spanjolen funnet ut at han har fått nok av tilværelsen på Anfield og bestemt seg for å forlate klubben etter sesongen.
(Daily Express)

Kilde: BBC


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere