RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

TIL CHELSEA? Mehdi Benatia er en ettertraktet mann, men er Roma-spiller enn så lenge.
TIL CHELSEA? Mehdi Benatia er en ettertraktet mann, men er Roma-spiller enn så lenge. Foto: Filippo Monteforte (Afp / NTB scanpix)
Hevder Mehdi Benatia er på vei til Chelsea.

Chelsea er bare én av klubbene som skal ha ligget langflat etter Roma-stopper Mehdi Benatia denne sommeren. Nå melder Daily Express at representanter fra Roma har reist til London for å sluttføre en overgang verdt 30 millioner pund.

Yaya Touré har hatt sine problemer med Manchester City til tross for stor suksess på banen. Ifølge Daily Mirror skal dette være noe av grunnen til at klubben ikke kommer til å forlenge 31-åringens kontrakt, som uansett har nesten tre år igjen av sin nåværende avtale.

I fjor sommer ble Inters Fredy Guarin lenge koblet til Manchester United. Med David Moyes i førersetet ble det derimot aldri noen overgang for colombianeren. Skal vi tro Daily Star er partene nå igjen i gang med forhandlinger etter at United skal ha innsett at de ikke får tak i Arturo Vidal.

Daily Express skriver at PSGs megatalent Adrien Rabiot nekter å forlenge med franskmennene og at 19-åringen ser for seg en overgang til enten Arsenal eller Chelsea.

Harry Redknapp har i kjent stil signert spillere over en lav sko denne sommeren, men ser ennå ikke ut til å være fornøyd. Ifølge Daily Mirror skal ‘Arry nå ønske en gjenforening med Lassana Diarra som spiller i Lokomotiv Moskva. De to var også sammen i Portsmouth.

Etter å ha blitt nektet en overgang til Tottenham, ser Morgan Schneiderlin nå ut til å ha akseptert at Southampton ikke kommer til å selge ham i sommer, skriver Southampton Echo.

Hull har solgt Shane Long til Southampton, og skal ifølge The Sun ha planer om å erstatte ham med Sunderlands Steven Fletcher.

Vanligvis meget troverdige The Times rapporterer at Tottenham kommer til å legge inn et bud på Romas spiss Mattia Destro i løpet av de nærmeste dagene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere