RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE TIL ITALIA? Napoli skal ha lagt til side et stort beløp for å hente Mario Balotelli tilbake til støvellandet i januar.
TILBAKE TIL ITALIA? Napoli skal ha lagt til side et stort beløp for å hente Mario Balotelli tilbake til støvellandet i januar. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Lørdagens Premier League-rykter

Serie A-klubb står klar til å kjøpe Mario Balotelli.

Tottenhams sisteskanse Hugo Lloris har gjort sakene sine så godt på White Hart Lane at selveste Real Madrid nå skal ha fattet interesse. Iker Casillas og Keylor Navas har for tiden ansvaret med å holde buret rent, men manager Carlo Ancelotti ønsker altså å forsterke ytterligere, og har bedt Florentino Perez om 200 millioner kroner i januar, skal vi tro Daily Express.

Klaas-Jan Huntelaar har blitt koblet til flere engelske klubber de siste årene, og det har blitt rapportert at både Liverpool og Arsenal skal ha sett på muligheten for å hente nederlenderen. Det kan de nå glemme. Ifølge Mirror har nemlig 31-åringen innledet samtaler om en kontraktsforlenging i Schalke.

Så til et annet rykte som involverer Liverpool og en angrepsspiller. Men denne gangen en som kan være på vei vekk fra klubben. Mario Balotellis dager kan som kjent være talte allerede i januar, så fremt ikke italieneren viser bedre takter de neste ukene. Skulle Liverpool finne ut at de vil kvitte seg med den omstridte spissen, står i hvertfall Napoli klar med det som visstnok skal være en stor slump penger, skriver Metro.

Det en gang så store fotballtalentet Tom Ince har ennå ikke klart å leve opp til de store forventningene, og ble tidligere denne uka lånt ut fra Hull til Championship-klubben Nottingham Forest. Ifølge TalkSport skal 22-åringen uansett ha en framtid i Premier League-klubben, og Hull-manager Steve Bruce ønsker kun at unggutten skal spille på seg verdifull selvtillit under oppholdet på det nest øverste nivået.

Til slutt tar vi med et rykte fra Daily Star, som hevder å vite at La Liga-klubben Real Sociedad vil ha David Moyes som ny hovedtrener. Noen som sa kulturkræsj?

Ha en god lørdag!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere