RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

UNITED-HELT: Nemanja Vidic ble en favoritt blant Manchester Uniteds supportere i løpet av sine åtte år i klubben. Nå kan de være duket for en retur for serberen.
UNITED-HELT: Nemanja Vidic ble en favoritt blant Manchester Uniteds supportere i løpet av sine åtte år i klubben. Nå kan de være duket for en retur for serberen. (All Over Press)
United-retur for Nemanja Vidic?

Manchester United har sett alt annet enn solide ut defensivt denne sesongen, og store skadeproblemer i forsvaret må definitivt ta sin del av skylden for dét.

Nå aner imidlertid Louis van Gaal råd, skal vi tro Daily Star, som skriver at Nemanja Vidic er aktuell for en retur til Old Trafford etter at Inter ikke skal ha latt seg imponere av serberen. Men om du håpet på Vidic-retur allerede i januar, må du smøre deg med tålmodighet. Avisa skriver nemlig at United ikke vil betale overgangssum, og heller belager seg på å hente ham gratis til sommeren.

En som derimot kan bli Manchester United-spiller i januar, er Monacos venstreback Layvin Kurzawa, ifølge Daily Star. 22-åringen skal også være ønsket i Chelsea, men United stiller trolig først i køen da en førstelagsplass er langt nærmere her enn hos José Mourinho.

Liverpools offensiv har ikke skremt vannet av noen denne sesongen, og utenom Daniel Sturridge har det ikke vært mye å smile for i spissrekka. Daily Express mener å vite at Brendan Rodgers nå har tatt konsekvensene av dette, og at manageren skal ha bedt om å få bruke rundt 300 millioner kroner på Portos Jackson Martinez i januar.

Også på midtbanen kan det trenges forsterkninger hos Liverpool, men i kampen om William Carvalho får de konkurranse av Arsenal og Chelsea, skriver Daily Star, som tydelig har satt igang ryktemølla for alvor. Sporting Lisboa-stjernen har vært blant lagets beste også denne sesongen, noe som betyr at prislappen er satt til beskjedne 370 millioner kroner.

I Manchester City er ikke alt som det skal være om dagen, noe Yaya Tourés dårlige form underbygger. Det har ført til spekulasjoner om at ivorianeren snart er ferdig i klubben. Ifølge The Sun insisterer derimot Manuel Pellegrini på at 31-åringen har en framtid og nekter for at han ønsker å kvitte seg med ham.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere