LSK avslo Nosa-bud

Foto: Torgersrud, Marius (Scanpix)

- Sa nei etter to sekunder, sier Torgeir Bjarmann.

21.01.11 09:20

LSK-HALLEN (Nettavisen): Nosa Igiebor viste i fjor i en del glimt at han er en av Tippeligaens beste offensive midtbanespillere, og etter sesongen dro på et lite prøvespill hos Ståle Solbakkens FC København.

- Jeg kom til Norge. Jeg har tatt utfordringen her, men nå trenger jeg en enda større utfordring enn det som finnes her, sa han til Nettavisen umiddelbart etter siste seriekamp, borte mot Strømsgodset.

Det ble imidlertid ingen kontrakt med FC København.

Flere interesserte
Det ble ingen kontrakter andre steder, heller, selv om spanske Racing Santander også ville se nærmere på ham.

Konkrete bud har det også kommet til Lillestrøms kontor.

- Ja, det har vært bud på meg i vinter, men Lillestrøm følte ikke at det var rett. Det gjorde heller ikke jeg, sier han.

- Hvilken klubb?

- Det vil jeg ikke si. Men jeg synes det er greit at du får vite at det har vært bud, sier han.

- Altfor lavt
Torgeir Bjarmann bekrefter midtbanespilleren uttalelse.

- Ja, vi fikk et bud på Nosa, men det var for dårlig. Det brukte vi nøyaktig to sekunder på å vurdere. Det var altfor lavt. Det var rett og slett ikke noe vits i å gå videre med det, sier han.

- Norsk eller utenlandske klubb?

- Det vil jeg ikke si noe om, sier LSKs sportsdirektør.

- Hodet er i LSK
Bjarmann sitter imidlertid ikke igjen med en skuffet nigerianer.

- Nei, jeg vil ikke si at jeg er skuffet. Etter forrige sesong forventet jeg noen tilbud, det kom også, men det var verken rett for meg eller Lillestrøm. De er flinke til å informere meg, og jeg forsto avgjørelsen deres, sier Igiebor til Nettavisen.

- Nå er fokuset derfor kun på Lillestrøm i 2011. Hvis noe skulle skje, gjerne det, men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på. Mitt fokus er kun på å bli en bedre fotballspiller i år.

Akkurat det har han også god tro på at han kan bli.

- Hvorfor ikke? Jeg har blitt en bedre fotballspiller i hvert eneste år tidligere i livet. Holder jeg meg skadefri ser jeg derfor ingen grunn til at ikke 2011 skal bli et enda bedre Nosa-år, sier han glisende.

For Lillestrøm handler 2011 mye om å få en god start. Laget har bortekamp mot Rosenborg, Vålerenga og Stabæk i tre av de fire første rundene, mens den ene hjemmekampen innimellom spilles mot Brann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag