RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Egil Sande (Mediehuset Nettavisen)

LSK fikk førstevalget

Sist oppdatert:
Petter Vaagan Moen har signert.

ÅRÅSEN (Nettavisen): Onsdag ettermiddag arrangerte Lillestrøm pressekonferanse på Åråsen. Der ble som ventet Petter Vaagan Moen presentert som ny LSK-spiller.

28-åringen kommer gratis til gultrøyene, etter at han tidligere i år ble fristilt fra Queens Park Rangers.

Vaagan Moen har skrevet under på en treårskontrakt med Åråsen-klubben, og gleder seg til å komme i gang med fast førstelagsfotball igjen.

- Jeg ser potensial i klubben og gleder meg til å starte. Jeg hadde et givende møte med Torgeir (Bjarmann) og Magnus (Haglund), fortalte Vaagan Moen på en pressekonferanse onsdag.

For trener Magnus Haglund var Vaagan Moen et førstevalg på spillermarkedet.

- Jeg er vledig glad. Petter har stått øverst på listen hele tiden. Vi ville ha en veldig god sentral midt, og det har vi nå. han har også fantastiske dødballer, sier Haglund.

Den tidligere landslagsspilleren føyer seg inn i rekken av bosmanspillere som har gått til Lillestrøm før 2012-sesongen.

LSK har hentet inn Johan Andersson, Sead Ramovic, Palmi Rafn Palmason, Isak Scheel, Erik Midtgarden og Guy Roger Toindouba som bosmanspillere, og har kun betalt overgangspenger for Jesper Westerberg.

Vaagan Moen scoret 14 mål sist han var i Tippeligaen, og står totalt med 35 mål på 171 tippeligakamper. Han har tidligere spilt for Ham-Kam, Brann og Queens Park Rangers.

Nettavisen kommer tilbake med mer fra Åråsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere