LSK forlenger med talenttrio

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Signeringsbonanza på Åråsen i ferien.

06.07.11 09:04

Fredrik Gulbrandsen (18), Ruben Gabrielsen (19) og Stian Ringstad (19) har alle signert ny kontrakt med Lillestrøm, som strekker seg ut 2013-sesongen.

Det skriver klubbens hjemmeside.

I vinter sikret også LSK en ny treårskontrakt med Bjørn Bergmann Sigurdarson (20), og fremtiden ser nå lys ut på Åråsen.

- Vist bra utvikling
Sportsdirektør Torgeir Bjarmann er strålende fornøyd.

- De har vist bra utvikling, og selv om de er unge Tippeliga-spillere så har de vært med lenge. Det er ofte jeg glemmer hvor unge de faktisk er, sier Bjarmann til lsk.no.

- Det er viktig at vi er tålmodige med de. De fikk en forrykende start for to år siden ved at de ble kastet inn i Tippeligaen. Det vil gå opp og ned, men akkurat nå så bidrar de helt i aller høyeste grad. Laget tar poeng, og attpåtil får de noen scoringer også. Det går rette veien, sier Bjarmann.

- Klubben i mitt hjerte
Guttene selv er også strålende fornøyd med forlengelsen.

- Det betyr mye for meg. Jeg får to år til, og jeg er godt fornøyd med det. Jeg har vært i denne klubben i hele livet, og det er LSK som er klubben i mitt hjerte, sier Gulbrandsen, og fortsetter:

- Jeg har i tillegg alltid drømt om å få spille på Åråsen, sier han.

- Det er kjempegøy og bra for meg, og jeg håper også at det er bra for klubben. Jeg føler jeg har mye å bidra med, sier Ruben Gabrielsen til LSK.no

Både Fredrik Gulbrandsen og Ruben Gabrielsen tegnet seg på scoringslista mot Viking sist.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.