RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FEIL: LSKs Arnold Origi var rasende etter at dommeren godkjente dette målet. Problemet var bare at Origi ble dyttet av egen spiller, ikke en motspiller.
FEIL: LSKs Arnold Origi var rasende etter at dommeren godkjente dette målet. Problemet var bare at Origi ble dyttet av egen spiller, ikke en motspiller. Foto: Skjermdump C More (med tillatelse)

LSK-keeperen raste. Det er bare ett problem ...

Sist oppdatert:
Arnold Origi var så forbannet at han snakket på seg gult kort etter Vikings 1-0-mål.

VIKING - LILLESTRØM 1-0:

Lillestrøm tapte til slutt 0-1 mot Viking, og målet kom etter en blemme av LSKs sisteskanse Origi.

LSK-keeperen feilberegnet totalt på en corner, og bommet da han skulle bokse ut ballen. Dermed hadde Steinthór Thorsteinsson få problemer med å sende inn 1-0 i det tomme Lillestrøm-målet.

Forbannet Origi

Origi var rasende på dommer Trygve Kjensli etter målet og mente han skulle hatt frispark, men TV-bildene viser at Origi fikk en dytt av lagkamerat Marius Amundsen.

Dommeren gjorde altså rett i den situasjonen. Origi snakket for øvrig på seg gult kort i protestene etter scoringen.

- Jeg fikk en dytt i ryggen, og fikk ikke hoppet opp. Kanskje var det Marius (Amundsen) som dyttet meg, jeg vet ikke, sier Origi til C More når han får se reprisen.

LES: Detaljert kampreferat

Kjell Jonevret er fornøyd med poengene, men mener laget har mye å gå på spillemessig etter søndagens kamp.

- Men i morgen er alle veldig glade for poengene. Vi er avskrevet av mange, men vi henger med, sier Jonevret til C More.

Et formsterkt Lillestrøm kom til Stavanger med tre seire og to uavgjorte på de fem siste kamper, og i tre av dem hadde gultrøyene holdt nullen. Den sprakk altså på Viking Stadion søndag.

Lillestrøm hadde vært det beste laget i store deler av første omgang, og i det 36. minutt kunne romerikingene ha scoret både én og to ganger.

Først reddet Iven Austbø forsøket fra Stian Ringstad fra skrått hold, etter flott forarbeid av Mohamed Ofkir. På det påfølgende hjørnesparket bommet Fred Friday da han fikk ballen i beina rett foran mål.

LES: Alt om søndagens fotballkamper

Etter pause presset Lillestrøm på for utligning. Både Árni Vilhjálmsson og Erling Knudtzon hadde gode sjanser til å score for gjestene, men Viking forsvarte seg godt.

Flere mål ble det ikke, og Viking tok tre viktige poeng. Kjell Jonevrets menn liggernå på femteplass, to poeng bak Strømsgodset på bronseplass.

Lillestrøm ligger trygt plassert på en niendeplass.

Vikings neste kamp spilles 18. oktober, da venter Tromsø på Alfheim. Lillestrøm møter Haugesund på Åråsen samme dag.

NB: Glad i fotball? Da bør du følge Nettavisen-sporten på Twitter og Facebook.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere