*Nettavisen* Sport.

LSK kjempet i kne mot overmakten

I KNESTÅENDE: Mye skal til om LSK og Sherida Spitse (gul drakt) skal klare å reise seg i returoppgjøret mot Frankfurt i Tyskland etter 0-2 hjemme..

I KNESTÅENDE: Mye skal til om LSK og Sherida Spitse (gul drakt) skal klare å reise seg i returoppgjøret mot Frankfurt i Tyskland etter 0-2 hjemme.. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

- Vi slipper inn drittmål.

11.11.15 23:55

LSK - FFC FRANKFURT 0-2:

LSKs kvinner får en tøff oppgave med å ta seg til kvartfinalen i mesterligaen for kvinner. Det ble 0-2-tap hjemme for det tyske storlaget Frankfurt.

Monica Knudsens jenter skulle være disiplinerte i forsvarsspillet, men derfra å bli noen særlig trussel for det seiersvante tyske laget ble det ikke.

Det ble lite konstruktivt spill framover for de norske jentene.

- Jeg er veldig skuffet. Jeg syns vi presterer OK, men vi er for upresise med ballen selv og slipper inn drittmål. Så ja, jeg er skuffet, sier LSK Kvinners trener Knudsen til NRK.

Det varte 37 minutter før det tyske laget endelig fikk hull på LSKs forsvarsmur. Mandy Islacker fikk stå inne i feltet å stange ballen i mål etter et frispark.

(artikklen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

TUNGT: Lene Mykjåland LSK-spillerne slet med å skjule skuffelsen etter onsdagens mesterligatap hjemme på Åråsen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Elleve minutter etter hvilen økte Kerstin Garefekes Frankfurts ledelse til 2-0.

Scoringen til den rutinerte tyske eks-landslagsspilleren var muligens noe heldig.

Det ble løsnet et skudd fra langt hold, men ballen endret retning slik at ballen havnet rett i beina på Garefekes. Alene med Nora Gjøen scoret 36-åringen sikkert.

Tirsdag om en knapp uke møtes lagene igjen i Frankfurt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.