RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LANGT FRA MÅLET: Lillestrøm-patrioter har sammen bidratt med et seksifret beløp for å redde klubben. Det er langt ifra nok.
LANGT FRA MÅLET: Lillestrøm-patrioter har sammen bidratt med et seksifret beløp for å redde klubben. Det er langt ifra nok. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

LSK mangler fortsatt 4,5 mill.

Sist oppdatert:
- Vi begynner å få dårlig tid, innrømmer klubbleder.

Eliteserieklubben Lillestrøm er i store økonomiske vanskeligheter. Tross stor givervilje blant supporterne den siste uken, er klubben avhengig av flere millioner inn før slutten av august.

De løpende utgiftene til romeriksklubben gjør at den står i fare for å gå konkurs til høsten. LSK er avhengig av å skaffe 4,5 millioner til.

Takket være giverviljen til klubbens sympatisører, har om lag 400.000 kroner kommet inn i klubbkassa den siste uken.

- Vi ser fortsatt på ulike løsninger, både finansinstitusjoner og privatpersoner, men det er klart at vi begynner å få dårlig tid. Vi har løpende utgifter som gjør at vi trolig er avhengig av pengene innen utgangen av august, forteller daglig leder i LSK, Anita Westby, til NTB.

Skedsmo kommune skulle for halvannen uke siden behandle Lillestrøms søknad om økonomisk støtte, men saken ble utsatt til over sommeren.

- Det er en reell fare for at vi kan gå konkurs. Vi har ikke klart foran oss hvordan vi skal løse dette akkurat nå, sier Westby.

Lillestrøm-herrene skal ut i cupkamp mot Aalesund borte fredag. Westby tror ikke spillerne blir nevneverdig påvirket av det økonomiske trøbbelet i klubben.

- Jeg skjønner at de blir bekymret, men jeg vet at de er flinke til å konsentrere seg om sine arbeidsoppgaver, sier hun.

Tirsdag ble det klart at LSK slipper forsvarsspilleren Anders Østli gratis til Vestsjælland. Lønnsutgifter blir dermed spart. Spilleren skal heller ikke erstattes av en annen. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere