RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK-seieren glapp i siste minutt: - Bittert!

Aalesunds Peter Orry Larsen reddet poeng med et drømmeskudd.
Aalesunds Peter Orry Larsen reddet poeng med et drømmeskudd. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Alle trodde Lillestrøm hadde tatt en sterk borteseier. Så dukket Peter Orry Larsen opp.

AALESUND - LILLESTRØM 1-1:

Det gikk mot tre viktige Lillestrøm-poeng i bortekampen mot Aalesund søndag ettermiddag.

Men 7362 tilskuere fikk se Peter Orry Larsen redde ett poeng for hjemmelaget med en vakker scoring minuttet før full tid.

Det endte dermed 1-1 på Color Line, et resultat hjemmelaget har mest grunn til å være fornøyd med.

- Vi vet hvor bittert dette er, vi tok ett poeng på slutten sist kamp. Vi vet hvordan det føles. Vi er misfornøyde med å ikke ta tre poeng, sier LSK-trener Runar Kristinsson til C More etter kampen.

- Det er kanskje fortjent at de får et mål på slutten, de presset oss bra, sier LSK-sjefen.

- Skuffet
Begge lag fikk en skuffende start på sesongen forrige uke. LSK klarte bare ett poeng hjemme mot dumpekandidat Start, men enda verre var det for Aalesund, som røk hele 0-5 på Lerkendal for Rosenborg.

Mot Lillestrøm fikk AaFK-fansen se en bedre utgave av laget sitt, men det ble med det ene poenget.

Aalesund-trener Harald Aabrekk klarte ikke å glede seg veldig over det ene poenget, til tross for at scoringen kom så sent.

- Det var viktig for oss, men jeg er litt skuffa. Vi var ikke nøyaktige nok i de avgjørende fasene, sier Aabrekk til C More.

Aalesund-helt Orry Larsen er fornøyd med sin egen scoring.

- Leke holdt lekestue nede i hjørnet før han la den fint til meg, og da satte jeg den der jeg skulle, beskriver han.

1-1: Her har Aalesund reddet ett poeng mot Lillestrøm.

Rødt på Barrantes?
Første omgang var jevnspilt og sjansefattig. Lillestrøm var nærmest scoring da Edvard Skagestad så vidt fikk hindret Erling Knudtzon i boksen i god posisjon.

Etter en snau halvtime gikk Árni Vilhjálmsson i bakken etter å ha småknuffet med Michael Barrantes i flere sekunder. Reprisene viste at Aalesund-profilen slang ut en arm mot islendingen, og LSK-fansen skrek etter rødt kort. Dommer Espen Berntsen viste imidlertid costaricaneren det gule kortet.

Barrantes hadde for øvrig en svak kamp og ble byttet ut etter 56 minutter.

Knudtzon-scoring
I andre omgang var Knudtzon igjen farlig frempå, og denne gangen kunne ikke Aalesund gjøre noe for å stoppe den lynhurtige spissen. Moryke Fofana spilte Knudtzon nydelig gjennom med en fin stikker, og fra ti meter satte den utskjelte LSK-spilleren ballen sikkert til venstre for keeper og i mål.

Dermed sto det 1-0 til Lillestrøm på Color Line Stadion.

KUNNE JUBLE: Lillestrøm tok ledelsen på Color Line.


Lillestrøm måtte klare seg uten kaptein Frode Kippe, som ble utvist i seriepremieren mot Start for en uke siden. Runar Kristinsson valgte derfor å omskolere Johan Andersson til stopper.

Heroisk Andersson
Svensken klarte seg bra i midtforsvaret, og etter 67 minutter fikk han virkelig testet forsvarskvalitetene sine. Først feilberegnet han et innlegg og gjorde at Leke James fikk ta ned ballen i glimrende posisjon, før han i neste øyeblikk kastet seg heroisk frem og fikk av avverget det som så ut som en sikker scoring.

LSK ga 18 år gamle Mohamed Ofkir tippeligadebuten søndag, og unggutten klarte seg bra. Et kvarter før slutt fikk han ballen i god posisjon, men skuddet gikk to meter over mål. Der har Lillestrøm uansett en spennende spiller å utvikle videre.

Aalesund jobbet for å komme seg inn i kampen og skaffe utligning, og rett før slutt lyktes de da Orry Larsen ladet skuddbeinet.

Dermed endte det 1-1.

Lillestrøms neste kamp spilles også på bortebane, denne gang mot Tromsø neste søndag. Aalesund møter Molde på Aker Stadion samme dag.

P.S: Se Nettavisens ferske TV-satsing på norsk fotball

P.P.S: Husk at du kan følge alle fotballkamper - hver dag - direkte i Nettavisens livesenter. Vi har gått tilbake til vår gamle og svært populære løsning, til glede for mange lesere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere