*Nettavisen* Sport.

LSK-spillere måtte på legevakten etter Norway Cup-besøk

SKADET: Lillestrøms Simen Kind Mikalsen kan miste kampen mot Brann etter et besøk på Norway Cup.

SKADET: Lillestrøms Simen Kind Mikalsen kan miste kampen mot Brann etter et besøk på Norway Cup. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Fikk andregrads forbrenning.

31.07.14 17:39

Simen Kind Mikalsen og Ohi Omoijuanfo måtte på legevakten med andregrads forbrenning etter et sponsortreff med DNB i forbindelse med Norway Cup torsdag, skriver VG.

Begge fikk store blemmer under føttene etter å ha spilt i ballbinge med barn på Ekebergsletta.

Simen Kind Mikalsen, som har vikariert for en halvskadet Stian Ringstad på LSKs venstreback den siste tiden, forteller om hendelsen overfor avisen.

- Jeg trodde vi bare skulle skrive autografer. Så endte det med at Ohi og jeg måtte bli med å spille mot noen unger i ballbingen. Vi fikk beskjed om å ta av sokkene fordi vi kunne skli på underlaget. Men huden min klarte ikke kombinasjonen av mye varme og friksjon på det dekket. Det gikk ikke så ille med Ohi, men jeg fikk andregrads forbrenning på høyrefoten, forteller Simen Kind Mikalsen til VG.

Den skadeplagede og tynne LSK-stallen er dermed enda mer utsatt før møtet med Brann fredag kveld klokken 19.

LSK-fysio Erik Kveen forteller til avisen at han oppfatter situasjonen som frustrerende og unødvendig.

Den ansvarlige fra DNBs sponsoropplegg på Ekebergsletta, Ole Ørbech, sier til VG at det er synd hvis det er tilfelle at LSK-spillerne har fått andregrads forbrenning.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.