Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK-supporterne reagerer: - Vi skal da ikke beklage noe som helst

FLAU: LSK-fansens leder mener styreleder Owe Halvorsen får klubben til å framstå som fryktelig veike. Halvorsens kommentar til nestlederens kritkk av Rosenborg er montert på bildet, som er fra LSKs bortekamp mot Vålerenga i sommer.
FLAU: LSK-fansens leder mener styreleder Owe Halvorsen får klubben til å framstå som fryktelig veike. Halvorsens kommentar til nestlederens kritkk av Rosenborg er montert på bildet, som er fra LSKs bortekamp mot Vålerenga i sommer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Flau etter styrelederens unnskyldning.

Kanari-Fansens talsmann reagerer kraftig på at LSK-leder Owe Halvorsen beklager nestleder Bjørnar Sollies Twitter-meldinger.

Dette skriver Romerikes Blad.

LSK-nestleder Sollie la under søndagens cupfinalen ut en Twitter-melding om at Rosenborg er en sutregjeng. Det har ført til intern krangel i LSK.

Nestleder Sollie satt og irriterte seg over spillernes stadige klaging på dommeren under søndagens cupfinale.

På sin private konto på det sosiale mediet Twitter skrev han blant annet følgende: «For en sutregjeng dette Rosenborg-laget er. Klager på soleklare frispark. Er noe hele tiden. Dytter og holder på. Flaut å se på»

Artikkelen er hentet fra Romerikes Blad.

Den meldingen lagde Nettavisen en sak på, og det førte senere til at LSKs leder Owe Halvorsen gikk ut og skrev i avisens kommentarfelt at meldingen hadde kommet fra Sollie som privatperson, ikke nestleder.

(artikkelen fortsetter under bildet)

MELDING: Dette var kommentaren fra LSK-styreleder Owe Halvorsen skrev i Nettavisens kommentarfelt søndag kveld.

- Naturlig å gratulere

Mandag lot LSK-lederen seg intervjue av Nettavisen, hvor han blant annet sa at Sollies meldinger ikke hørte noensteds hjemme.

Han varslet også klubben vil sende en offisiell beklagelse til Rosenborg og at Sollies Twitter-meldinger skulle være et av temaene på styremøtet i LSK mandag kveld.


Under styremøtet mandag skrev Halvorsen følgende i en sms til RB-sporten på spørsmål om hvorfor han reagerte på Sollies meldinger på Twitter.

- Det naturlige for LSK er å gratulere RBK med «The double» på cupfinaledagen. Viktig å presisere at dette var et personlig utspill fra Sollie på Twitter, skriver Halvorsen.

Han har ikke vært tilgjengelig for ytterligere kommentarer.

- Unner ikke RBK noe

Uttalelsene fra Halvorsen til Nettavisen om at LSK skal beklage til Rosenborg, reagerer talsmann i Kanari-Fansen, Kenneth Kvebek sterkt på.

- Vi skal da ikke beklage noe som helst. Hvis det ikke er takhøyde for det Sollie skrev i de meldingene, er vi på ville veier i norsk fotball. Dette er jo blåst opp til mye mer enn det er. Akkurat som det ble da Rosenborg-spillerne sang «hater Molde-by». Dette er jo latterlig. Alle skal være så gode venner hele tida i norsk fotball, sier Kvebek til Romerikes Blad.

(artikkelen fortsetter under bildet)

REAGERER: Kanarifansens Kenneth Kvebek.

Han er flau over opptredenen til klubbens leder, Owe Halvorsen.

- Vi framstår som fryktelig veike. Hvis det blir sendt en unnskyldning fra LSK til RBK, så blir det for dumt. Det er definitivt ikke noe Kanari-Fansen står bak. Hva blir det neste da? At vi tar dem imot med rød løper og applaus i serieåpningen? Jeg sier som samboeren min pleier å si, jeg unner ikke Rosenborg noen ting. Slik er det, og slik må det være, sier Kvebek.

Sollie glad for debatt

Bjørnar Sollie ønsker ikke å si så mye mer om saken og Twitter-aktiviteten sin.

- Jeg er ferdig snakket om saken, men jeg registrerer at blant annet dommersjef Terje Hauge uttaler at det temaet jeg tok opp er et problem for dommerne, sier Bjørnar Sollie.

Han hadde ingen intensjon om å kritisere bare Rosenborg.

- Det var feil at det gikk utover bare Rosenborg, men de spilte jo i cupfinalen. Jeg reagerer alltid på den sutringen som vi denne gangen dessverre så i cupfinalen. Dette er noe vi må få gjort noe med i norsk fotball. Jeg er glad for at det nå ser ut som det blir en debatt om det, sier Sollie.

Les flere saker hos Romerikes Blad her

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!