RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BOMBESPØK: LSK-trener Magnus Haglund ble fredag bortvist fra Gardermoen etter å ha spøkt med at leppepomaden hans var en bombe.
BOMBESPØK: LSK-trener Magnus Haglund ble fredag bortvist fra Gardermoen etter å ha spøkt med at leppepomaden hans var en bombe. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

LSKs trener bortvist fra Gardermoen etter bombespøk

Sist oppdatert:
Falt ikke i smak hos sikkerhetsvaktene.

Lillestrøms hovedtrener, svenske Magnus Haglund, ble fredag bortvist fra Gardermoen etter at han spøkte om at leppepomaden han hadde i lommen var en bombe.

Det skriver VG.

Haglund skulle egentlig fly til Ålesund hvor laget hans skal spille Tippeliga-kamp lørdag ettermiddag. Etter fleipen må han pent innfinne seg med å vente til i morgen.

- Jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen med hånden i lommen. Den kvinnelige sikkerhetsvakten ba meg om å ta opp hånden – der jeg hadde en lypsyl. Hun tok og åpnet den. Så spøkte jeg med å si at «det kan være en bombe». Spøken var over på ett sekund. Deretter gikk jeg stille og rolig gjennom sikkerhetskontrollen. Da kom det to vakter som ba meg om å bli med. I avhør med politiet fikk jeg beskjed om at jeg måtte forlate flyplassen, forteller Haglund til VG.

- For meg var det helt utrolig. Jeg prøvde å be om unnskyld, men det hjalp ikke. Først i morgen får jeg lov til å fly fra Gardermoen, forteller han.

Dermed vil svensken, så fremt han ikke drar fram enda mer humor, rekke Lillestrøms kamp som begynner klokken 15.30. 

Pressetalsmann ved Oslo Lufthavn Gardermoen Ole Jørgen Holt Hansen sier til Nettavisen at man ser alvorlig på situasjonen.

- Slike ting ser vi svært alvorlig på, og dette gjenspeiles av at politiet ble koblet inn og at Haglund ble med inn til avhør. Dagens situasjon tatt i betraktning, ser jeg på dette som svært umusikalsk av en person man må forvente får med seg nyheter på radio og TV, sier Holt Hansen, som ikke kan si noe om videre reaksjoner.

- Det eneste jeg vet er at han har blitt bortvist fram til 08.00 lørdag morgen. Utover dette vet jeg ikke hva som eventuelt blir foretatt. Men så vidt jeg vet er det ikke vanlig å gå til anmeldelse på grunn av dette, forteller han.

Magnus Haglund har ikke besvart Nettavisens henvendelser.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere