Lucas ute i tre måneder

Foto: Getty Images

- Det er vanskelig å være positiv akkurat nå, sier den uheldige Liverpool-spilleren.

29.08.12 16:35

Liverpools spilte søndag 2-2 mot regjerende mester, Manchester City, på Anfield og sikret med det sesongens første poeng.

Fem minutter ut i kampen kunne bekymrede hjemmefans se midtbanespiller Lucas Leiva hinke av banen, etter å ha skadet seg under oppvarmingen.

Brasilianeren mistet store dele av forrige sesong etter å ha pådratt seg en stygg kneskade mot Chelsea i ligacupen i november.

Nå mister han også store deler av 2012/2013-sesongen. Ifølge Sky Sports vil Lucas være ute i minst tre måneder. Det er fortsatt uvisst om han vil måtte gjennomgå en operasjon.

- Dette er veldig uheldig. Lucas har jobbet utrolig hardt for å komme tilbake, og er både en fantastisk spiller og en fantastisk person. Indikasjonene sier at han er ute i to eller tre måneder. Det er en ganske unik skade, som sitter på toppen av hans høyre lår. Vi skal møte en spesialist i kveld for å avgjøre om det er behov for en operasjon, sier Liverpool-manager Brendan Rogers.

- Ingen ord kan beskrive mine følelser akkurat nå. Det er vanskelig å være positiv, men jeg er sikker på at bedre dager vil komme. YNWA, skriver 25-åringen på sin twitterprofil.

Lucas' skadefravær, som strekker seg fram til november, skaper store taktiske problemer for Rodgers. Mot City måtte Joe Allen flyttes ned i en defensiv rolle når Lucas haltende forlot banen, og Jonjo Shlevey ble byttet inn.

Alternativt kan Liverpool-sjefen finne på å gi Nuri Sahin, som er utlånt fra Real Madrid, sin debut for Anfield-gjengen mot Arsenal søndag. I tillegg må Jay Spearing, som er ønskes lånt av Bolton, trolig forbli i Liverpool.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.