RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lundekvam fortvilet over Southampton

CLAUS LUNDEKVAM mener at Southampton har solgt nok spillere nå.
CLAUS LUNDEKVAM mener at Southampton har solgt nok spillere nå. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
«Nok er nok», sier den tidligere Southampton-klippen Claus Lundekvam om spillerflukten som har gitt klubben nesten én milliard kroner i inntekter i sommer.

Lundekvam spilte fra Southampton fra 1996 til 2008 og er nå fotballekspert i TV 2. Han følger gamleklubben tett og er ikke bare fornøyd med alle salgene «Saints» har gjort i det gjeldende overgangsvinduet.

- Jeg er litt fortvilet over at de har solgt så mange sentrale spillere. Slik det ser ut nå, blir det vanskelig å forsvare 8.-plassen i Premier League, sier han til TV 2.

Flere viktige bidragsytere fra sist sesong er forsvunnet. Rickie Lambert, Adam Lallana, Dejan Lovren (alle Liverpool), Callum Chambers (Arsenal) og Luke Shaw (Manchester United) hadde en samlet prislapp på rundt milliarden.

Samtidig skal det være fare for at eks-manager Mauricio Pochettino lokker Jay Rodriguez og Morgan Schneiderlin over til Tottenham.

- Jeg synes at nok får være nok. Det er ekstremt viktig at klubben nå klarer å holde på Schneiderlin og Rodriguez, sier Lundekvam.

I det minste har Southampton sikret seg solid kjøpekraft. Inn er de offensive spillerne Graziano Pelle og Dusan Tadic kommet. Lundekvam håper på flere kjøp.

- Det er penger nok til å styrke laget vesentlig. Det bør i hvert fall komme to rutinerte og gode spillere før sesongen sparkes i gang, sier den tidligere midtstopperen. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere