RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lustig klar for Celtic

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Rosenborg-spilleren forlater Trondheim etter sesongen.

Mikael Lustig har skrevet under en kontrakt som gjør ham til Celtic-spiller i tre og et halvt år, melder den skotske klubben på sine hjemmesider.

Den svenske høyrebacken har ikke lagt skjul på at han ikke ønsket å forlenge sin kontrakt med Rosenborg og forlater klubben vederlagsfritt 1. januar.

- Dette er en spennende tid for meg, og jeg er henrykt over å komme til Celtic, sier Lustig.

Svensken forteller videre at han kjenner godt til klubben og at han ser fram til å ta et nytt steg i sin karriere.

- Jeg vet mye om Celtic, klubbens størrelse, de verdensberømte supporterne og kvaliteten i troppen som allerede er her. Jeg ser virkelig fram til å slutte med til troppen, utfordringene som ligger foran oss og til å forhåpentligvis spille en rolle i å sørge for at klubben har suksess, sier han.

Celtic-manager Neil Lennon er strålende fornøyd med å få Lustig som en del av stallen.

- Vi er henrykte over å hente Mikael til Celtic. Vi mener han har kvaliteten som skal til for å gjøre seg bemerket i klubben, og vi ser fram til at han kommer til oss i januar, sier Lennon.

Mikael Lustig har spilt for Rosenborg siden overgangen fra Umeå i 2008 og har bemerket seg som en av Tippeligaens beste høyrebacker gjennom flere sesonger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere