*Nettavisen* Sport.

Lyn i bitter Ali-krangel

- Agenten har gjort en dårlig jobb, mener Lyn. - Å ordne med visum er ikke min jobb, sier agenten. I mellomtiden sitter Ali Al-Habsi hjemme i Oman uten visum til Norge.

13.01.05 16:05

Lyn er i full gang med oppkjøringen til 2005-sesongen. Men de mangler keeperen som hadde en stor sesong i år og som per i dag ikke har mulighet til å komme seg til Norge. Grunn: Han har ikke gyldig visum.

Nå har det brutt ut full ordkrig mellom Lyn-ledelsen og Ali Al-Habsis agent, britiske Peter Harrison.

- Gjør ikke jobben sin
- Agenten hans kunne ordnet dette i november, i stedet for å begynne med det i starten av januar. Agenten hans kjefter på oss, men han klarer ikke en gang å få spilleren sin inn i Europa igjen. Da gjør han ikke jobben sin, sier Lyn-direktør Morgan Andersen til Aftenposten.

Hjemme i England slår agenten tilbake mot de krasse beskyldningene fra Norge.

- Jeg lurer på hvordan jeg kan fikse dette fra Newcastle når Ali er i Oman. Å ordne med visum er ikke min jobb. Jeg arbeider ikke på den norske ambassaden! raser Harrison.

- Avtalebrudd
Harrison og Lyn skal ha vært i tottene på hverandre tidilgere. Blant annet da Lyn avviste tilbudene på sin førstekeeper fra Bolton og Liverpool. Forholdet er ikke bedre nå. Harrison går så langt som å anklage Lyn for kontraktsbrudd, melder Aftenposten.

Harrison hevder at han og Al-Habsi inngikk en muntlig avtale med Lyn da keeperen kom. Al-Habsi skulle selges hvis det kom et bud fra England på minimum 100 000 - 200 000 pund. Tilbudet fra Bolton var større enn dette.

Lyn stiller seg spørrende til at avtalen ikke er nedtegnet skriftlig. Al-Habsi var Lyns nest beste spiller på TV 2 Nettavisens spillerbørs i 2004-sesongen. Av keepere var bare Lillestrøms Emille Baron bedre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.