RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)

Lyn Oslo kom i mål

Sist oppdatert:
Egenkapitalen ble sikret i tolvte time, og Lyn Oslo kan dermed se fram mot spill i 1. divisjon.

Det melder klubben på sitt nettsted. Osloklubben var på kanten av stupet flere ganger i år, men ble reddet dagen før det ville vært for sent.

– Etter hektisk møteaktivitet før, gjennom og etter julen kan FC Lyn Oslo i dag bekrefte at egenkapitalen er positiv pr. 31.12.2009, melder klubben.

– Nok en gang har Lyn-venner utvist et enormt engasjement for å sikre klubbens videre eksistens i norsk toppfotball, og uten dette hadde en løsning ikke latt seg gjøre.

Lyn har fra før kuttet kraftig i budsjettene for 2010. Reduksjonene på utgiftssiden gjorde at lisenskravet om positiv egenkapital var siste hinder for at klubben kunne spille i 1. divisjon neste år.

Flere dager etter sin egen oppsatte frist kom Lyn i mål på nyttårsaften.

Pressemeldingen, som ganske enkelt er undertegnet «Lyn», gir ikke detaljer om hvordan de nødvendige midler ble innhentet.

Klubbens ASA begjærte oppbud tidligere i måneden.

– Alle forhold mellom FC Lyn Oslo og det tidligere samarbeidende selskap Lyn AS er avsluttet og bekreftet gjennom en avtale med klubben og bostyret for Lyn AS. Ingen ytterligere kommentarer vil bli gitt før i uke 1, står det. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere