RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn selger Dahlin

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Sist oppdatert:
Keeperen klar for Malmö FF.

Lyn har solgt sin svenske keeper Johan Dahlin til Malmö FF.

Det bekrefter klubben på sine egne nettsider onsdag.

Dermed har klubben klart å kvitte seg med tre spillere på en drøy uke, etter at Christian Brink (permanent) og Petter Furuseth (utlån) i forrige uke forsvant til henholdsvis GIF Sundsvall og Assyriska.

- Ikke i mål
Nå har 22 år gamle Dahlin undertegnet en 3,5-årskontrakt med Malmö, som ligger på tiendeplass i Allsvenskan, og slutter seg til klubben umiddelbart.

- Transfersummen er «mellom klubbene», skriver Lyns sportssjef Rolf Magne Walstad i en SMS til Nettavisen, og legger til:

- Bra for økonomien i Lyn. Bidrar i riktig retning, men vi er ikke i mål. Klubben trenger fortsatt flere inntekter og stram kostnadskontroll.

- Får nesten tårer i øynene
Selv er Johan Dahlin fornøyd med overgangen, men innrømmer at det er tungt å forlate Lyn nå.

- Jeg gleder meg til å få en ny utfordring, og å komme hjem til Sverige, sier keeperen til lyn.no, men legger ikke skjul på at det blir rart å forlate klubben han har spilt for i over fem år.

- Jeg får nesten tårer i øynene når jeg tenker på at jeg ikke skal spille her lenger. Det kjennes som jeg skal ut på tur et par uker, får så og komme tilbake, bortsett fra at denne gangen blir jeg borte permanent. Oslo har jo blitt et hjem for meg, og jeg har norsk kjæreste, så dette er veldig spesielt, forteller han.

Også osloklubbens annenkeeper, Kenny Stamatopoulos, forsvinner fra klubben i nær framtid, ettersom låneavtalen med Tromsø utgår 1. august dette året.

- Vi jobber med den saken, forteller sportssjef Walstad til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere