Lyst på en date?

Foto: Gorm Kallestad/Erlend Aas/Scanpix

Røas fotballjenter auksjonerer seg bort til ti middagsdater.

06.09.11 14:17

Som flere andre klubber i Toppserien sliter Røa tungt med økonomien, og blant annet blir daglig leder daglig leder Per Iversen permittert fra 15. september.

Spillergruppen til Røa, Dynamite Girls, går nye veier for å få inntekter. De auksjonerer like godt bort ti middagsdater. Blant spillerne som er klar for en middag med en ukjent er landslagsspiller Lene Mykjåland.

– Spillergruppen i Røa har veldig lyst til å bidra til å bedre den økonomiske situasjonen i klubben, og sammen kom vi fram til at dette kan være en morsom måte å bidra på, sier hun.

Spilleren som kom fra Washington Freedom foran årets sesong er selvsagt spent på utfallet av auksjonene.

– Vi er jo veldig spente på om noen i det hele tatt kommer til å by på oss, men vi håper jo at noen har lyst til å gå ut på middag med oss. Vi er blide og kule jenter, som vil være godt selskap over en god middag, sier 24-åringen.

3224732

Auksjonen som går på QXL starter tirsdag klokken 16 og varer til søndag klokken 22. Middagene vil bli fortært på Brasserie Blanche, Nobilis og Feinschmecker i Oslo og budene starter på 500 kroner, opplyser dynamittjentene.

Spillerne du kan gå på date med er Janne Stange, Kirvil Schau Odden, Andrea Skjold Frøshaug, Siri Nordby, Lene Mykjåland, Marthe Braavold Johansen, Katrine Dreier Andresen, Gunhild Kvaalen Herregaarden, Emile Haavi og Celine Kommandantvold Pettersen.

Du kan ta en nærmere titt på jentene her, eller ved å trykke på bildet under. (ANB)

HTML EMBED

Foto: Røa Media

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.