*Nettavisen* Sport.

Lyst til å vinne hver gang

Foto: Scanpix

Start-trener Tom Nordlie gledet seg over at elevene sine vant dagens kamp over Bodø Glimt i Sørlandshallen.

Start har spilt tre kamper på tre dager, og står igjen med to seire og ett tap. Fredag slo de Fredrikstad med 3-1. Lørdag ble det tap 1-2 mot kenyanske Mathare United for et reserver preget Start-lag.

- Vi leverer en veldig god første omgang mot FFK, og vinner fortjent den kampen. Lørdag stiller vi med mange unge lovende spillere, og ble litt lette i den kampen, oppsummerer Start-trener Tom Nordlie.

Idag vant Start 2-1 over Bodø Glimt i Sørlandshallen.

- Første omgang var dårlig, men den første halv timen av andre omgang var bra. Det var tydelig at vi var litt seige, og burde ha restituert bedre fra kampen igår, sier Nordlie.

Start sine mål kom ved spissen Bala Garba.

- Jeg er godt fornøyd med at Garba scorer to mål idag. Han har nettopp vært operert, og er ikke helt der han skal være fysisk, forteller Nordlie.

Nordlie påpeker at det er er tidlig i oppkjøringen, og at det kun er treningskamper.

- Det er viktig å vinne uansett. Som det konkurranse-mennesket jeg er, så har jeg lyst til å vinne hver gang jeg konkurrerer. Se på Bodø Glimt og Stabæk, de tapte så og si alle kampene i oppkjøringen ifjor. Det er ikke bare å snu på bryteren rett før seriestart, og tro at man vinner. Men man skal heller ikke tro at man vinner seriekamper, fordi man har hatt mange seire i treningskamper, sier Nordlie.

- Gjør vi oppgavene våre ordentlig, og det fører til seier så er det bra, avslutter Start-trener Tom Nordlie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag