Må betale 20.000 kroner for å se Zlatan mot Malmö

DYRT: Dersom du vil se Zlatan Ibrahimovic mot gmaleklubben Malmö, og fremdeles ikke har sikret deg billett, må du regne med å betale en stiv pris.

DYRT: Dersom du vil se Zlatan Ibrahimovic mot gmaleklubben Malmö, og fremdeles ikke har sikret deg billett, må du regne med å betale en stiv pris. Foto: Valery Hache (Afp / NTB scanpix)

Billettene ble revet bort i løpet av få minutter.

- Vi kunne også ha tatt de prisene der, men det ville vi ikke. Vi ville premiere våre trofaste supportere, sier Niclas Carlnen i Malmö til Aftonbladet.

Etter å ha solgt ut alle billettene til Champions League-oppgjøret mot byens store helt, Zlatan Ibrahimovic, som spilles 25. november, har svartebørshaiene sett sitt snitt til å tjene store penger.

Dersom du nå ønsker å skaffe deg en billett til oppgjøret, må du ut med inntil 20.000 norske kroner.

Klubben liker ikke at billettene nå selges for så store summer.

- Det er ikke noe vi står bak. Vi har vært veldig tydelige på at man ikke får kjøpe billetter for så å selge de videre, forklarer Carlnen.

Han forteller at det var tilsvarende situasjoner under forrige sesongs Champions League, og at de da forsøkte å kjøpe tilbake billettene fra selskapene som solgte billettene til store summer.

Så dersom du fremdeles ikke har sikret seg en billett til å se Åge Hareide, Jo Inge Berget og Magnus Wolff Eikrem mot Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain, har du heller ingen garanti for at billettene du kjøper på det svarte markedet er ekte.

- Når man kjøper billetter på det svarte markedet, finnes det ingen garanti for at de ikke er falske. Forrige sesong var det flere som ble stoppet på vei inn på stadion med falske billetter.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uL97AGkaLIusU9rXc8cu2Vey0J4xn4cDapltnvG46XqDQmZB3SwQfICjzQ7VcRgTZQkhRaelkLt7MzuVGfgxW74H5SVmdTB-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.