RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må se langt etter Flo

Sist oppdatert:
Den nyanstatte Fredrikstad-treneren Egil «Drillo» Olsen kan bare glemme å hente Tore André Flo tilbake til Norge med det første. Spissen vil fortsette karrieren i utlandet.

«Drillo» uttalte til Fredriksstad Blad at han hadde snakket med Toré Andre Flo om et eventuelt comeback i Tippeligaen. Men Flos agent og rådgiver, Gunnar Martin Kjenner, utelukker at stryningen gjør comeback i norsk fotball med det første.

- Jeg har snakket med Egil Olsen, og spurte hva han mente med sitt Flo-utspill. Da forklarte han at Flo ikke var aktuell for FFK, men at Tore André var en spisstype han ønsker seg i sine rekker, sier Kjenner til TV 2 Nettavisen.

- Det er helt uaktuelt for Flo å spille i Fredrikstad neste sesong, slår Kjenner fast.

Vil til England
For Tore André Flo har ingen planer om en retur til norsk fotball med det første. Den norske spissen har denne sesongen slitt med å få spilletid i italienske Siena, og kommer etter alt å dømme til å skifte klubb i sommer. Målet er en engelsk klubb.

Flo har tidligere spilt for Chelsea og Sunderland i Premier League, samt Rangers i Skottland.

- Han har kontrakt med Siena som går ut etter denne sesongen, og etter det ønsker han seg tilbake til England. Både familien og Flo trivdes svært bra der sist, sier Kjenner.

Avslutter i Norge
Agenten påpeker likevel at Tore André Flo trolig kommer til å avslutte karrieren i Norge.

- Men Flo har sagt at han vil spille utenlands to eller tre år til. Men foreløpig er det ingen aktuelle engelske klubber på banen, opplyser Kjenner.

Han vil ikke spekulere i hvilken norsk klubb Flo eventuelt kommer til å avslutte karrieren i.

- Det er atfor tidlig å si noe om dette nå, mener Kjenner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere