Macheda ble matchvinner for United

Foto: Getty Images/All over Press

Se italienerens scoring i Uniteds første treningskamp her.

18.07.12 22:05

Manchester United startet oppkjøringen til årets sesong med treningskamp mot Sørafrikanske AmaZulu onsdag.

Det ble langt fra noe fyrverkeri av en fotballkamp, men United gjorde det de trengte for å notere seg for seier i sesongens første treningskamp.

Federico Macheda ble matchvinner med sin scoring i den første omgangen.

Berbatov viste seg fram
Allerede etter to minutter var italieneren frampå og løsnet skudd inne i sekstenmeteren til AmaZulu. Skuddet ble reddet av vertenes keeper før Javier Hernandez satte returen utenfor.

Etter 20 minutter løsnet det for United da Macheda ble spilt alene med keeper. Spissen, som var lånt ut til QPR forrige sesong, gjorde ingen feil og sendte de røde i ledelsen.

AmaZulu viste seg ikke å være helt ufarlige de gangene de var på visitt i Uniteds sekstenmeter, men Dlamini, som fikk den største sjansen, satte ballen utenfor.

Ikke lenge etter, viste Milan-aktuelle Dimitar Berbatov seg fram med en utsøkt volley. Kapini vartet imidlertid opp med en mesterlig redning og fistet ballen over mål.

Debut for Kagawa
Også i starten av den andre omgangen var bulgareren farlig frampå. Skuddet ble denne gangen reddet på streken av en forsvarsspiller.

Halvveis i omgangen oppsto det en merkelig situasjon. Dommeren pekte først på straffemerket etter at en AmaZulu spiller ble lagt i bakken. Så fikk han kontrabeskjed av linjemannen og dømte frispark til United.

I en kamp som var preget av labert tempo og lyden av den beryktede vuvuzelaen fra tribunene, fikk Hernandez muligheten til å doble ledelsen mot slutten, men klarte ikke å overliste Mzimela.

Enda nærmere var imidlertid Davide Petruzzi da han banket ballen i tverrliggeren minutter før slutt.

Nyervervelsen Shinji Kagawa fikk slippe til de siste fire minuttene av kampen.

Slik startet United i årets første treningskamp: Lindegaard, Brady, Ferdinand, Veseli, Wootton, Carrick, Lingard, Scholes, Macheda, Hernandez, Berbatov.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.