*Nettavisen* Sport.

Magne Hoseth banket Start

Vålerenga vant 3-1 over Start i Royal League-oppgjøret på Ullevaal Stadion. Start hadde revansje i blikket, men et resolutt Vålerenga straffet sørlendingene kraftig med en god førsteomgang.

28.11.05 08:09

Vålerenga-Start 3-1:

Magne Hoseth sendte først Vålerenga i føringen mot årets serietoer Start med en fin scoring. Han satte ballen nede i det venstre hjørnet etter å ha blitt spilt gjennom av Daniel Fredheim Holm.

Scoringen kom etter kluss i Startforsvaret, og en grov feil av Bård Borgersen.

Så økte Freddy dos Santos til 2-0 for oslolaget, etter at en Jan Derek Sørensen-corner fant en umarket "Freddy Boy" på første stolpe.

Deretter dukket moldenseren Hoseth opp igjen, og feiet inn en fantastisk volley bak Start-keeper Kenneth Høie. Et kjempemål med venstrebeinet fra skrå vinkel etter nok et herlig gjennomspill av Fredheim Holm, med utsiden av foten.

Åtte minutter før slutt reduserte Kjetil Ruthford Pedersen på et frispark for Start.

Dermed vant Vålerenga sin første kamp på ti forsøk, mens Start må ventet ytterligere på sin revansje etter det forsmedelige gulltapet for osloklubben.

Lillestrøm - Kalmar 0-0:

I den andre "norske" kampen i Royal League søndag tok Lillestrøm imot Kalmar, som ble nummer tre i allsvenskan i fjor, i fuglenes andre kamp i Royal League. Det ble nok en gang uavgjort og målløst for kanarifulglene.

Kalmar plukket også ett poeng i første runde, etter 1-1 hjemme mot Brøndby. Mens Lillestørm spilte 0-0 mot fjorårets vinner av turneringen, København.

LSK hadde en masse muligheter i søndagens hjemmekamp, men hadde ikke marginene på sin side. Kalmar var bare frempå ved et par anledninger, og spesielt en av disse var stor, og burde gitt scoring.

Bortelaget kan være mest fornøyd med å få med seg et poeng fra Åråsen, i en kamp Lillestrøm dominerte og burde avgjort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.