*Nettavisen* Sport.

Mainz hudfletter Branns opptreden

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Den tyske klubben gir opp Erik Huseklepp, og gir Roald Bruun-Hanssen det glatte lag.

15.12.10 19:25

Tirsdag ble det kjent at den tyske Bundesliga-klubben Mainz hadde sendt en henvendelse til Brann angående en mulig overgang for Erik Huseklepp.

- Vi fikk en henvendelse fra dem forrige uke som vi har svart på. Etter det har vi ikke hørt noe, sa sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen til TV 2 Sporten på tirsdag.

Les saken: Tysk interesse for Huseklepp

Forbannet
Men i Mainz har man allerede lagt Huseklepp-overgangen på hylla.

Grunnen? Den tyske klubben er forbannet over Bruun-Hanssens håndtering av saken.

Henvendelsen på faks fra Mainz ble nemlig besvart med en oversikt over Huseklepps statistikker fra Branns sportsdirektør. Det mener hans kollega Christian Heidel i Mainz er svært uprofesjonelt.

- Slik gjør man ikke
- Som om vi skulle leve bak månen! Som om vi ikke nøye hadde undersøkt spilleren på forhånd, raser sportsdirektøren i Mainz overfor avisa Mainzer Allegemeine.

- Det går ikke, slik gjør man ikke, og dermed har vi satt punktum for saken, fortsetter Heidel, som dermed bekrefter at Mainz gir opp forsøket på å hente Huseklepp.

Neste sommer forsvinner klubbens stortalent André Schürrle til Bayer Leverkusen, og klubben har sett seg ut flere mulige erstattere for 20-åringen.

Hvorvidt Huseklepp var ett av de heteste alternativene, vil ikke sportssjefen si noe om.

- Spilleren kan definitivt ikke lastes for situasjonen som har oppstått. Vi har aldri snakket med ham, presiserer Bauer.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.