Gå til sidens hovedinnhold

Mainz hudfletter Branns opptreden

Den tyske klubben gir opp Erik Huseklepp, og gir Roald Bruun-Hanssen det glatte lag.

Tirsdag ble det kjent at den tyske Bundesliga-klubben Mainz hadde sendt en henvendelse til Brann angående en mulig overgang for Erik Huseklepp.

- Vi fikk en henvendelse fra dem forrige uke som vi har svart på. Etter det har vi ikke hørt noe, sa sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen til TV 2 Sporten på tirsdag.

Les saken: Tysk interesse for Huseklepp

Forbannet
Men i Mainz har man allerede lagt Huseklepp-overgangen på hylla.

Grunnen? Den tyske klubben er forbannet over Bruun-Hanssens håndtering av saken.

Henvendelsen på faks fra Mainz ble nemlig besvart med en oversikt over Huseklepps statistikker fra Branns sportsdirektør. Det mener hans kollega Christian Heidel i Mainz er svært uprofesjonelt.

- Slik gjør man ikke
- Som om vi skulle leve bak månen! Som om vi ikke nøye hadde undersøkt spilleren på forhånd, raser sportsdirektøren i Mainz overfor avisa Mainzer Allegemeine.

- Det går ikke, slik gjør man ikke, og dermed har vi satt punktum for saken, fortsetter Heidel, som dermed bekrefter at Mainz gir opp forsøket på å hente Huseklepp.

Neste sommer forsvinner klubbens stortalent André Schürrle til Bayer Leverkusen, og klubben har sett seg ut flere mulige erstattere for 20-åringen.

Hvorvidt Huseklepp var ett av de heteste alternativene, vil ikke sportssjefen si noe om.

- Spilleren kan definitivt ikke lastes for situasjonen som har oppstått. Vi har aldri snakket med ham, presiserer Bauer.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED
Reklame

Salg: 10 bukser du kan bruke på løpetur eller hjemme

Kommentarer til denne saken